Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mai 2014 - Anul XIX, nr. 123 (5632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Lucian Harşovschi acuză PSD că a blocat finalizarea în totalitate a proiectului pentru parcul din centrul cartierului Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul reprezentanților PDL din Consiliul Local Suceava, Lucian Harşovschi, i-a acuzat pe consilierii PSD că timp de doi ani au blocat finalizarea în totalitate a proiectului care a însemnat construcţia unui nou parc în cartierul Burdujeni, în curtea exterioară a Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”. Lucian Harşovschi a amintit că acest parc a fost deschis în urmă cu doi ani, pe data de 1 iunie, însă proiectul pentru această investiție a fost „ciunţit” de reprezentanții PSD. Harşovschi a explicat că pe lângă amenajarea parcului şi construcţia unei fântâni arteziene şi a unui spaţiu de joacă, proiectul mai prevederea ca porţiunea străzii Calea Burdujeni, de la sensul giratoriu şi până la intersecţia cu strada Gheorghe Doja, să devină pietonal la sfârşit de săptămână şi de sărbătorile legale. „Acesta este un parc la care deputatul Ioan Balan a avut o contribuţie foarte mare, pentru că au fost făcute demersuri foarte mari la Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru ca acel teren să intre în proprietatea Primăriei municipiului Suceava. Este un parc care s-a născut din dorinţa cetăţenilor, pentru că în cartierul Burdujeni, aşa cum se ştie, nu sunt prea multe zone de agrement. Din nefericire, acest proiect a fost ciunţit de cei de la PSD. Iar la doi ani de la deschiderea lui, cei de la PSD au considerat că trebuie să-i văduvească pe cetăţenii din cartierul Burdujeni de acest proiect complet”, a declarat Lucian Harşovschi. El a adăugat că în ultima şedinţă a Consiliului Local i-a rugat şi i-a somat încă o dată pe reprezentanţii PSD să redea acest proiect sucevenilor din Burdujeni.

Mai mult, el a spus că pentru „a vedea cât de mult au lucrat cei de la PSD” în ultimii doi ani pentru suceveni, locuitorii cartierului Burdujeni trebuie să ştie că acest parc mai este prevăzut şi cu un grup sanitar, care urma să fie funcţional între orele 8:00 – 22:00.

„La doi ani de zile nu a fost pus în funcţiune acest grup sanitar pentru că ei nu s-au interesat şi nu au vrut să găsească o soluţie. De aceea vreau să-i asigur pe suceveni că în perioada următoare, în actuala conjunctură, vom relua şi vom finaliza proiectele bune făcute de administrația PDL în perioada 2008 - 2012, indiferent de cartier şi de zonă, şi le vom demonstra sucevenilor cum se face administrație şi nu aşa cum fac cei de la PSD, care de doi ani guvernează local, judeţean şi naţional şi nu au nici un proiect în interesul sucevenilor”, a afirmat liderul reprezentanților PDL din Consiliul Local. El a făcut un apel la consilierii PSD să fie alături de PDL în următoarele şedinţe ale deliberativului pentru ca proiectul pentru acest parc din Burdujeni să fie finalizat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucian Harşovschi acuză PSD că a blocat finalizarea în totalitate a proiectului pentru parcul din centrul cartierului Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucian Harşovschi acuză PSD că a blocat finalizarea în totalitate a proiectului pentru parcul din centrul cartierului Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei