Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2014 - Anul XIX, nr. 115 (5624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac

Orban: ”Tăriceanu astăzi este în postura de scalp la cingătoarea pieilor roșii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu, actualmente președinte al Senatului, nu mai reprezintă nimic pentru PNL și nici pentru electoratul educat. Afirmația aparține deputatului PNL Ludovic Orban și a fost făcută ieri, într-o conferință de presă susținută la Suceava. Orban a ținut să infirme zvonurile potrivit cărora Tăriceanu ar putea rupe din organizațiile PNL din țară sau din primarii și parlamentarii partidului, arătând că fostul prim-ministru al României a ajuns astăzi în postura de ”scalp la cingătoarea pieilor roșii (nr. aluzie la PSD)”. ”Deja poveștile cu Tăriceanu parcă sunt poveștile baronului Munchhausen, ba pleca cu 30  de parlamentari, ba pleca cu 16 filiale, ba pleca cu nu știu câți primari. Până una alta, domnul Tăriceanu cu de la sine putere, fără să fie în nici un fel determinat,a ajuns în postura în care erau indienii din America de Nord când își ucideau adversarul în luptă, luau scalpul și îl atârnau la cingătoare. Tăriceanu astăzi este în postura de scalp la cingătoarea pieilor roșii (nr. aluzie la PSD). În postura asta s-a pus. Nu îl urmează nici un liberal. Sigur că probabil o să mai fie două trei cozi de topor care probabil pe tractări oneroase o să plece, dar nu cred că se duc la Tăriceanu, că Tăriceanu nu mai are ce să le dea, nici măcar iluzia că pot să ajungă la putere. Hai să fi serioși. Tăriceanu nu mai reprezintă nimic pentru PNL și în general pentru electoratul care este un electorat educat, civilizat, un electorat care își dorește altceva de la România decât stagnarea și minciunile permanente, dezinformări ale PSD-ului”, a declarat Orban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: ”Tăriceanu astăzi este în postura de scalp la cingătoarea pieilor roșii”.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: ”Tăriceanu astăzi este în postura de scalp la cingătoarea pieilor roșii”0.05

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei