Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2014 - Anul XIX, nr. 114 (5623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Turneu

Candidatul independent la Parlamentul European Mircea Diaconu, primit cu muzică la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Actorul Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, a venit, ieri, la Suceava pentru a le mulţumi celor care au semnat pentru susţinerea candidaturii sale. Actorul a preferat întrevederile pe stradă cu simpatizanţii săi, dar i-a invitat să-i ţină companie şi pe cei care l-au văzut la o terasă din centrul oraşului, la cafeaua de dimineaţă. În faţa Palatului Administrativ, unde era punctul de întâlnire cu sucevenii care l-au susţinut să candideze, a fost aşteptat de trei interpreţi populari din Baia, care au interpretat un cântec compus special pentru el. Mircea Diaconu a declarat că este pentru prima dată când este aşteptat cu muzică, în acest turneu electoral. De la o altă admiratoare, actorul a primit un coş cu fructe, „vitamine ca să reziste până la sfârşitul campaniei electorale”, după cum a spus femeia. Alţi simpatizanti i-au oferit dulceaţă preparată în Bucovina.

Într-o conferinţă de presă ad-hoc, Mircea Diaconu a subliniat că nu apreciază modul tradiţional românesc de campanie electorală, cu postere şi bannere afişate într-o manieră agresivă vizual, pe toate blocurile, şi nici cu popularitatea câştigată „când merg în piaţă şi se prefac a cumpăra mărar”.

Diaconu a spus că, dacă va avea suficiente voturi pentru a obţine un mandat de deputat în Parlamentul European, nu se va afilia la nici un grup politic, ci îşi va negocia votul său pentru fiecare proiect în parte.

Actorul le-a mai povestit celor prezenţi cum luni seara i s-a stricat maşina ARO, iar patronul unui service i-a dat un autoturism pentru a-şi continua turneul, până când îi va repara maşina.

La final Mircea Diaconu a dat autografe zecilor de simpatizanţi veniţi la întâlnire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul independent la Parlamentul European Mircea Diaconu, primit cu muzică la Suceava.
 Vizualizări articol: 1727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Candidatul independent la Parlamentul European Mircea Diaconu, primit cu muzică la Suceava5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei