Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2014 - Anul XIX, nr. 112 (5621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Eduard Hellvig: Toţi liberalii implicați în campanie vor fi evaluați după alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PNL, europarlamentarul Eduard Hellvig, a declarat, la Suceava, că după alegerile pentru Parlamentul European din data de 25 mai a.c., toţi liberalii implicaţi în campania electorală vor fi evaluaţi pentru a se vedea cât de mult s-au preocupat pentru ca PNL să obţină un scor bun la acest scrutin. Eduard Hellvig a fost prezent sâmbătă în Suceava pentru a participa la mai multe întâlniri electorale, alături de alţi doi candidaţi ai PNL pentru alegerile europarlamentare, Mihai Ţurcanu şi Ovidiu Doroftei. Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă ce părere are despre faptul că primarul PNL din Dumbrăveni a fost prezent alături de liderul PSD, premierul Victor Ponta, la un miting electoral organizat în această comună, Eduard Hellvig a spus că „libera asociere a persoanelor este un câştig al revoluţiei. Libera trădare este un comportament care ţine de caracter. În momente grele oamenii cedează. Nu fac analize, nu ştiu ce s-a întâmplat la Dumbrăveni. Nu este în stilul meu să fac judecăţi de valoare asupra unor persoane”.

Hellvig a adăugat însă că în mod sigur după alegerile europarlamentare va exista o evaluare a tuturor celor care au fost implicaţi în campania electorală. „Vom evalua cum s-au prezentat ei în faţa cetăţenilor şi care este gradul lor de recunoaştere şi susţinere din partea cetăţenilor noştri. Iar pentru cei care vor considera că este greu să faci politică în opoziţie pentru PNL şi au avut determinarea şi disponibilitatea de a face o politică împotriva PNL, părerea mea e că trebuie să fie luaţi în considerare pentru un singur lucru”, a arătat secretarul general al PNL. Eduard Hellvig a subliniat că aceştia ar trebui să se ducă acolo unde se simt confortabil şi să lase PNL, partidul care trebuie să ducă mai departe valorile, conceptele şi viziunea partidului făcute de Brătianu. „Să nu ne oprim în micile noastre trădări cu care suntem atât de bine obişnuiţi în România”, a încheiat Hellvig. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eduard Hellvig: Toţi liberalii implicați în campanie vor fi evaluați după alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 1268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eduard Hellvig: Toţi liberalii implicați în campanie vor fi evaluați după alegerile europarlamentare0.05

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei