Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mai 2014 - Anul XIX, nr. 99 (5608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Băişanu despre afişele electorale cu „USL trăieşte”: „O hoţie şi un fals care trebuie pedepsite prin lege”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, consideră că afişele folosite până în momentul de faţă de Alianţa PSD – UNPR – PC în campania pentru alegerile europarlamentare pe care se poate citi mesajul „USL trăieşte” reprezintă „un izvor nesecat de bătut câmpii”. Alexandru Băişanu a spus că prin folosirea acestor afişe, PSD încearcă să-i păcălească pe cetăţenii din România, afirmând că „USL trăieşte”, motiv pentru care din punctul său de vedere această strategie reprezintă o hoţie, un fals şi uz de fals care ar trebui pedepsite prin lege. „Mai mult, prezenţa pe afişe doar a domnului  Victor Ponta scoate în evidenţă faptul că europarlamentarii PSD de până acum nu au avut proiecte, nu au avut o activitate serioasă în Parlamentul European, şi drept urmare nu au ce să prezinte electoratului. Observăm astfel că Victor Ponta şi PSD nu sunt interesaţi de problematica europeană şi de nevoia românilor de a fi reprezentaţi corect în Europa, ci sunt interesaţi de pregătirea alegerilor prezidenţiale”, a declarat liderul PNL Suceava. Alexandru Băişanu i-a ironizat pe social-democraţi, afirmând că USL „trăiește precum Elvis Presley, Tutankamon sau Moş Ioan Roată”.

El a spus că are convingerea că socialişii vor pierde alegerile europarlamentare din judeţul Suceava şi că dreapta politică va câştiga. Alexandru Băişanu consideră că PSD nu va obţine un scor electoral mai mare de 40% din voturi, iar Victor Ponta nu va câştiga alegerile prezidenţiale deoarece pentru aceasta are nevoie de 51% din sufragii.

„Faptul că PSD se află la guvernare se datorează PNL. Şi drept răsplată pentru aceasta, PNL a fost exclus de la guvernare. Am însă convingerea că PNL va ajunge din nou la guvernare, iar PSD va intra din nou într-o opoziţie lungă”, a încheiat Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu despre afişele electorale cu „USL trăieşte”: „O hoţie şi un fals care trebuie pedepsite prin lege”.
 Vizualizări articol: 2126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu despre afişele electorale cu „USL trăieşte”: „O hoţie şi un fals care trebuie pedepsite prin lege”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Definitie trimis de
( 2 mai 2014, 12:11:14
Baisanu stie f bine definitia cuvintului hotie. Prietenii stiu de ce...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei