Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2014 - Anul XIX, nr. 83 (5592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Băişanu susţine că în mod sigur USL nu mai există în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat ieri că în mod sigur USL nu mai există la nivelul judeţului Suceava, aşa cum nu mai există nici la nivel naţional. Întrebat în aceste condiţii de ce unii membri ai PNL mai continuă să deţină funcţii de conducere în instituţii publice din judeţ, Alexandru Băişanu a spus că PSD poate, dacă vrea, să-i dea afară pe toţi cei care au ocupat posturile prin concurs.

„Nu mai există USL. PSD poate să-i dea afară în orice moment pe toţi cei care sunt, au dat concursuri şi sunt specialişti pe domenii în diferite zone din instituţiile descentralizate. Nu ne ţinem de scaune. Să o facă. E simplu. Că vor fi daţi în judecată probabil de oamenii care şi-au câştigat dreptul de a munci printr-un concurs, aia e altă poveste”, a spus Băişanu. El a adăugat că în loc să se vorbească despre membrii PNL aflaţi în funcţii, s-ar putea vorbi despre alianţa dintre PSD şi PDL pentru a păstra anumite persoane în posturi de conducere.

„De ce nu vă întrebaţi dacă nu cumva există PSD şi PDL. Pentru că doamna Chitul e de la PDL şi e tot acolo (n.r. - director al Casei Judeţene de Pensii), şi o ţine PSD. Şi de domnul de la Finanţe. Vedeţi numai oamenii din PNL care au ajuns să dea concursuri pe posturile pe care le au”, a precizat preşedintele PNL Suceava, după ce a fost întrebat de şefii de instituţii susţinuţi de liberali şi care mai sunt în funcţii. Alexandru Băişanu a mai precizat că USL nu există, ci există doar PNL care luptă „împotriva bolşevicilor fie din PSD, fie din fostul FSN, actual PDL,  în fiecare comună, în păduri, pe lanuri, pe câmpii, printre blocuri, în faţa primăriilor şi în faţa Guvernului”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu susţine că în mod sigur USL nu mai există în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu susţine că în mod sigur USL nu mai există în judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei