Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 feb 2014 - Anul XIX, nr. 29 (5538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mișcare

Unul dintre vicepreședinții PNL Suceava va fi „ejectat” din funcție pentru a-i face loc senatoarei Miron

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înscrierea în PNL Suceava a fostei senatoare PP-DD în Colegiul Vatra Dornei, Vasilica Steliana Miron, a stârnit emulaţie la vârful organizaţiei judeţene. Vicepreşedintele PNL Suceava Vasile Mocanu a salutat ieri venirea senatoarei în partid, apreciind că aceasta va aduce un plus organizației județene. El a spus că organizaţia are nouă vicepreşedinţi, iar pentru ca aceasta să ocupe una din aceste funcţii, „un gentleman va demisiona”. Vasile Mocanu a precizat că un lucru similar s-a întâmplat şi-n mandatul anterior, atunci când el a renunţat la funcţie în favoarea lui Cezar Ioja, care reprezenta Bazinul Dornelor. „Există precedentul creat în mandatul anterior când eu am renunţat la funcţia de vicepreşedinte în favoarea lui Cezar Ioja, pentru a crea un echilibru în Biroul Permanent Judeţean privind reprezentarea zonelor. Mi se pare firesc ca şi în această situaţie să se întâmple la fel. Doamna Miron va intra în Biroul Permanent Județean, iar un domn vice cu o argumentație în plus de gentleman îi va ceda locul. Nu e nici o problemă de încălcare a statutului”, a explicat Mocanu. În decembrie 2012, Vasilica Steliana Miron a devenit senator PP-DD în Colegiul nr.1 Vatra Dornei-Câmpulung-Gura Humorului, după faza de redistribuire a mandatelor la nivel naţional.Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat marţi, 4 februarie, că Steliana Miron a semnat adeziunea la PNL şi va activa în Organizaţia Judeţeană Suceava, unde va fi vicepreşedinte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul dintre vicepreședinții PNL Suceava va fi „ejectat” din funcție pentru a-i face loc senatoarei Miron.
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Unul dintre vicepreședinții PNL Suceava va fi „ejectat” din funcție pentru a-i face loc senatoarei Miron2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Senatoarea......ulii-ului....! trimis de
( 7 feb 2014, 11:21:37
Doamne.....oare trebuie sa ne mai miram de dementa parvenitilor.....? Nu trebuie ptr ca aceasta...sexi...Dragusanu, cu acelasi QI- de -10...mare apare la tv...si critica fuga unor colegi la USL. dar in fond...atat se mai aude de ea...restul in Play-cu-boi, a lui Dinescu!
2.   Sexy senatoarea electrician trimis de
( 7 feb 2014, 12:13:04
Despre calitatea si pregatirea parlamentarilor nostrii nu avem ce discuta.Stim cu totii cam ce fel de oameni sunt in parlament.De aceea si lucrurile merg asa cum merg in Romanica.Faptul ca un partid al gospodinelor si telenovelistelor PP DD a obtinut un scor asa mare la alegeri spune totul si despre calitatea alegatorilor .Doamna Miron a capatat apelativul de sexy senatoare si a devenit o Bianca Dragusanu a parlamentului.Faptul ca toti parlamentarii PP DD au tirat-o spre putere nu mira pe nimeni.Domnisoara Miron a ramas sa traga heblul si sa stinga in partid lumina(de aia am zis ca este electrician)deoarece nimeni nu o mai vrea.Dupa ultima declaratie a doamnei Miron atat Ponta cat si Antonescu s-au speriat si au zis:Doamne pazeste si apara,pe fata asta chiar nu o putem lua la noi:
“Nu am reuşit sa gasesc nimic care sa poata fi comestibil pentru mine. Nu ma mai duc în Australia! Risc sa ma îngraş!” –este declaratia uluitoare a senatoarei.Dar asa cum anticipam lupta pentru capacitatile senatoriale ale doamnei Miron s-a dat pe plan local.Si a avut castig de cauza domnul Baisanu in fata domnului Nechifor.

3.   Sexy senatoarea PNL trimis de
( 7 feb 2014, 12:23:03
Ce spunea senatoarea Miron cand era la PPDD:"n calitate de lider al PP-DD Suceava, mi-am propus să ridic calitatea membrilor".Auzind aceasta declaratie reactia domnului Mocanu e perfect normala.Doamna senator in primul rand a starnit emulatie la varf.Urmarea e ca un vicepresedinte va fi ejectat pentru ca doamna senator sa poata ridica calitatea membrilor PNL .Felicitari domnule Mocanu,ai intuit perfect calitatile si capacitatile senatoriale ale doamnei senator.

4.   Invidie trimis de
( 7 feb 2014, 13:21:51
Daca Ioja reprezinta Bazinul Dornelor de ce D-ra Vasilica sa nu reprezinte Bazinul...Sucevei . Sigur D-ra v-a verifica potenta tuturor membrilor PNL pentru a vedea calitatile fiecaruia .Nu fiti invidiosi.

5.   Bzzz !!!Bzzz !!!Bzzz!!! Polenizarea trimis de
( 7 feb 2014, 22:14:46
”E atat de scurta vara
Si e plin de flori
Te inconjoara si te-agatza cu parfumul lor
Din floare-n floare ca o albinutza vrei sa zbori
E atat de scurta vara asta
Si e plin de flori.”
5.1  RE: Bzzz !!!Bzzz !!!Bzzz!!! Polenizarea trimis de
( 7 feb 2014, 22:31:10
„Din floare-n floare” a se citi din p... în p...Se termină cu Ă.
6.   Miron Steliana Vasilica Tastaman = ZERO trimis de
( 8 feb 2014, 10:56:08
Pentru cei care cred ca acest nimeni (Miron Vasilica) este un castig pentru PNL, va asigur ca nu este.Bine macar ca a scapat PP-DD-ul de un asa specimen ,o nulitate pe toate planurile. De fapt individa nu stie ca prin aceasta miscare s-a terminat politic.Bravo Vasilico,esti un politician de marca. Macar daca ar fi avut inteligenta sa -i usureze pe asazisii liberali de niste bani,dar ma indoiesc,la fata pe care o are.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei