Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2014 - Anul XIX, nr. 19 (5528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

PDL solicită USL „să îngroape” intenţia de a introduce o nouă taxă pe litrul de combustibil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul democrat-liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că PDL solicită USL să nu renunţe la realizarea unor investiţii importante doar pentru a reuşi să se încadreze în deficitul bugetar atunci când negociază, din nou, cu delegația FMI, Băncii Mondiale și Comisiei Europene aflată la București.

Flutur a mai spus că democrat-liberalii le mai cer celor din USL „să îngroape” şi intenția de a introduce o nouă taxă pentru fiecare litru de combustibil. El a explicat că introducerea acestei taxe ar avea ca rezultat creșteri de prețuri în lanț, asta după ce în anul 2013 „România a fost campioană europeană la creșterile de prețuri, deci la scăderea nivelului de trai”. „Este elementar pentru oricine că o creștere de preț la carburanți scumpește absolut totul. Introducerea accizei suplimentare pe carburanți ar fi o nouă dovadă de prostie din partea Guvernului condus de Victor Ponta. Nu poți să mărești accize, când principalul eșec în materie de încasări bugetare în 2013 a fost exact la accize, şi anume o sumă neîncasată de 1,5 miliarde de lei”, a precizat Gheorghe Flutur.

Preşedintele PDL Suceava afirmă că actualii guvernanţi explică populaţiei cât de bine stă România la deficit bugetar, însă nu precizează nimic despre faptul că prețurile au crescut cu 4 procente într-un singur an. „Falimentul guvernării USL este probat cu cifre. Avem o guvernare antiromânească. Plătim cu 8% mai mult la electricitate, cu 9% mai mult la gaze, cu 21% mai mult la cartofi și 7% mai mult la ouă. Deficitul bugetar nu ține de foame, iar creșterea economică este degeaba dacă nu se vede în nivelul de trai”, a declarat Flutur. El a subliniat că prin aceste scumpiri România este campioana Europei la acest capitol, situaţie în care s-a ajuns din cauza politicilor economice inexistente sau distructive, a celor 30 de noi taxe și impozite, „din investiții publice în scădere, din incompetență și dezinteres din partea USL”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL solicită USL „să îngroape” intenţia de a introduce o nouă taxă pe litrul de combustibil.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PDL solicită USL „să îngroape” intenţia de a introduce o nouă taxă pe litrul de combustibil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine!!! trimis de
(29 ian 2014, 19:41:57
Domnule Flutur, dvs. ar trebui sa vi se puna acciza si pe aerul pe care inca il mai respirati. La cat ati furat tara si judetul asta pentru a va imbogati dvs. si acolitii dvs. cred ca 7 eurocenti este o suma infima pentru voi. Ar trebui sa aveti un regim special si sa vi se puna o acciza speciala supramajorata, poate asa mai recuperam si noi din banii pe care i-ati furat de cand cica faceti politica.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei