Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 294 (5501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Independent

Senatorul Mihai Neagu a demisionat din Partidul Conservator

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul sucevean Mihai Neagu a anunţat că a demisionat din Partidul Conservator, considerând că la nivel central nu se doreşte dezvoltarea acestei formaţiuni politice. Anunţul a fost făcut în şedinţa de ieri a Senatului, Mihai Neagu adăugând că deocamdată va activa ca independent în Camera superioară a Parlamentului. Mihai Neagu deţinea funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Conservator, precum şi cea de secretar al grupului senatorial al PC. La alegerile parlamentare de anul trecut el a fost ales senator în Colegiul Rădăuţi, candidând din partea USL.

Mihai Neagu ne-a declarat că decizia sa nu are nici o legătură cu ceilalţi membri ai PC din judeţul Suceava, despre care spune că îi respectă, însă a declarat că a hotărât să demisioneze deoarece conducerea centrală nu îşi doreşte dezvoltarea acestui partid.

„Se vrea un partid mic, de 2 – 3%, pentru ca tot timpul să fie alipit la un partid sau la o coaliţie mare. Şi cu toate că se promovează ideea că PC va obţine în 2016 un scor de 16%, consider că acest lucru este o falsă teorie, pentru că nu se impulsionează dezvoltarea de jos a filialelor judeţene”, ne-a declarat Mihai Neagu.

El a adăugat că un exemplu în acest sens este chiar Organizația Judeţeană Suceava a PC. Neagu a afirmat că, după ce la Suceava au fost organizate alegeri în filiala judeţeană şi au fost înfiinţate 80 de organizaţii locale, de la nivel central i s-a transmis că trebuie să se oprească.

„La Suceava am luat treaba în serios, încă de la începutul mandatului de senator, am organizat alegeri la nivel judeţean şi am început dezvoltarea partidului prin înfiinţarea a 80 de filiale locale. Dar la un moment dat ni s-a dat de înţeles că trebuie să ne oprim, pentru că nu se vrea dezvoltarea partidului. De asemenea, nici în ţară nu există o impulsionare în dezvoltarea celorlalte filiale judeţene. Iar acest lucru este demonstrat de faptul că sunt filiale judeţene în care există doar şapte sau opt organizaţii locale”, a spus fostul senator PC.

Mihai Neagu a sesizat faptul că printr-o astfel de politică, PC nu va reuşi să atingă pragul de 5% la alegerile din anul 2016. Neagu a ţinut să le transmită conservatorilor care vor să facă politică în PC şi după anul 2016 că acest partid reprezintă „un drum închis”.

Mihai Neagu a precizat că va activa ca independent în Senatul României, „iar când mă voi hotărî în ce partid vreau să mă înscriu voi face public din timp acest lucru”.

Neagu a spus că Biroul Judeţean al PC Suceava va asigura conducerea interimară a acestei organizaţii prin preşedintele executiv, Răzvan Florea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Mihai Neagu a demisionat din Partidul Conservator.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Senatorul Mihai Neagu a demisionat din Partidul Conservator3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei