Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 252 (5459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Corneliu Popovici: Partidul Mişcarea Populară somează Guvernul USL să renunţe la împovărarea veniturilor românilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că această formaţiune politică este îngrijorată de faptul că previziunile de creştere bugetară estimate de Guvernul USL nu mai sunt realizabile, dar şi de faptul că Executivul încearcă să împovăreze veniturile românilor. Corneliu Popovici a explicat că actualul Guvern, „condus de soţul doamnei europarlamentar Daciana Sârbu”, nu mai poate conta pe aproximativ patru miliarde de euro, anunţând că rectificarea bugetară se va face pe minus. Popovici a subiniat că, pe cale de consecință, județul Suceava va resimţi din plin „efectele catastrofale ale acestei guvernări iresponsabile”.

„Deja, prin vocea președintelui Consiliului Judeţean Suceava, domnul Cătălin Ioan Nechifor, autoritățile locale au fost informate ca trebuie să găsească modalități de a-şi găsi singure resurse de finanțare pentru proiectele pe care le au în derulare, motivaţia clară fiind cea a lipsei fondurilor guvernamentale”, a declarat liderul PMP Suceava.

Corneliu Popovici a arătat că organizaţia pe care o conduce somează Guvernul USL să renunțe de urgentă la ideea nefericită de a împovăra veniturile cetățenilor României, prin posibila majorare a cotei unice de impozitare de la 16%, la 22%.

„Cerem imperativ celor 19 parlamentari care reprezintă Suceava în Parlamentul României să-şi folosească abilităţile politice pentru a sprijini locuitorii județului, să respecte promisiunile făcute în campania electorală şi să își unească eforturile pentru ca județul pe care i-l reprezintă să nu fie lăsat pradă uitării”, a mai spus Popovici. El a subliniat că în ultimul timp a constatat faptul că județul Suceava nu stă „la masa bogaţilor” atunci când vine vorba despre repartizarea fondurilor guvernamentale, dar şi faptul că tema regiunii Bucovina nu mai este de actualitate pentru cei 19 parlamentari de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici: Partidul Mişcarea Populară somează Guvernul USL să renunţe la împovărarea veniturilor românilor.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Corneliu Popovici: Partidul Mişcarea Populară somează Guvernul USL să renunţe la împovărarea veniturilor românilor2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IQ-UL DOARE, SAU NU ARE CE DUREA? trimis de
(29 oct 2013, 14:22:27
Chiar a-ti uitat ce a-ti facut cat a durat guvernarea voastra? Nici pusi la jug, cu ardei iute in nas, nu cred ca ve-ti capata pocainta....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei