Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 250 (5457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Stela Acatrinei a fost numită preşedinte interimar al PRM Suceava, aripa Funar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană a PRM Suceava, aripa Funar, va fi condusă de Stela Acatrinei, soţia fostului preşedinte al filialei, Gheorghe Acatrinei, care a murit la sfârşitul lunii trecute. Anunţul a fost făcut ieri de secretarul general al PRM, Corneliu Ciontu, el precizând că Stela Acatrinei va ocupa funcţia de preşedinte interimar al filialei judeţene, până la organizarea alegerilor. De precizat că Stela Acatrinei conduce filiala PRM Suceava – aripa Gheorghe Funar, în condiţiile în care în urmă cu două zile, la Suceava a fost organizată o conferinţă de presă susţinută de un alt preşedinte interimar al organizaţiei Suceava, Saveta Ionesi. Aceasta din urmă a acuzat faptul că nu se poate folosi de sediul PRM din Suceava, de pe strada 6 Noiembrie, motiv pentru care s-a apelat la un executor judecătoresc.

Întrebată ieri ce părere are despre afirmaţiile Savetei Ionescu, Stela Acatrinei a declarat că aceasta spune „lucruri trăznite”. Stela Acatrinei a spus că nu cunoaşte pe nimeni cu acest nume în PRM Suceava. Ea a arătat că adevărata conducere a PRM a fost stabilită la Congresul Partidului de la Alba Iulia, când au fost validate şi toate conducerile organizaţiilor judeţene. Stela Acatrinei a declarat că la acel congres, în funcţia de preşedinte al PRM Suceava a fost confirmat Gheorghe Acatrinei. Mai mult, actualul lider interimar al PRM Suceava a spus că spaţiul în care funcţionează organizaţia judeţeană este trecut în acte pe numele partidului, dar a fost cumpărat din banii personali ai fostului său soţ, Gheorghe Acatrinei.

„Atunci când se vor termina toate procesele pe care domnul fost preşedinte Corneliu Vadim Tudor le-a intentat şi se va decide că noi vom fi cei care am fost şi suntem, se va vedea că sediul este al nostru. Poate doamna, pe care nu ştiu cum o cheamă pentru că nu am auzit de ea în judeţul Suceava, are la PP-DD un sediu, partid din care a plecat”, a afirmat Stela Acatrinei. Ea a subliniat că executorul judecătoresc la care au apelat cei care susţin că sunt la conducerea PRM Suceava nu va putea să facă nimic atât timp cât nu sunt finalizate procesele deschise de Corneliu Vadim Tudor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stela Acatrinei a fost numită preşedinte interimar al PRM Suceava, aripa Funar.
 Vizualizări articol: 2382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stela Acatrinei a fost numită preşedinte interimar al PRM Suceava, aripa Funar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei