Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 239 (5446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Cuşnir: Flutur este omul nepotrivit la locul nepotrivit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Cuşnir, consideră că liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a ales un moment nepotrivit pentru a vizita şoseaua de centură a municipiului reşedinţă de judeţ, vizită după care a declarat că pe şantier a găsit doar un câine, un paznic şi o baracă. “Domnul Flutur este omul nepotrivit, la locul nepotrivit. Şi de fiecare dată când s-a aflat pe şoseaua de centură a Sucevei, senatorul Gheorghe Flutur a ales un moment nepotrivit”, a spus Cuşnir.

El a amintit că valoarea iniţială a acestui proiect a fost de 223 de milioane lei, însă după ajustările făcute în perioada guvernării PDL valoarea investiţiei a crescut cu 62%, la 361 milioane lei. “Din cauza specialiştilor PDL-işti în proiectare drumuri şi căi ocolitoare, pe suceveni, centura îi costă cu 30 de milioane de euro mai mult”, a subliniat liderul PSD Suceava, care a mai adăugat că proiectul iniţial al centurii era cu două benzi pe sens, după care “specialiştii au stabilit că sucevenilor le este suficientă o bandă pe sens. Iar fiecare kilometru de centură, cu o singură bandă pe sens, a costat 6.61 milioane euro”.

Dan Cuşnir a declarat că în anul 2004, şoseaua ocolitoare a Sucevei a fost subiect de promisiuni electorale al tandemului Flutur – Lungu, însă până în 2008, timp de patru ani, investiţia nu a fost începută.

“În anul 2008, într-un moment nepotrivit, pe ceaţă şi ploaie, Gheorghe Flutur îşi inaugura campania electorală, forţat, pe centura Sucevei. În timp ce firmele serioase de construcţii reduceau activitatea pentru perioada de iarnă, populistul Gheorghe Flutur anunţa începerea lucrărilor. Bineînțeles că până în primăvara anului următor nu s-a mai întâmplat nimic. Apoi, în anul 2009, tot pe ploaie, cu ocazia vizitei ministrului Transporturilor de la acea vreme, Gheorghe Flutur s-a aflat din nou într-un moment nepotrivit pe şoseaua de ocolire a Sucevei. Şi doar la câteva zile, datorită alunecărilor de teren, un tronson pentru care s-au cheltuit 10 milioane de euro a fost compromis”, a mai spus Cuşnir.

 

Cuşnir aduce aminte că centura Sucevei trebuia finalizată în vara anului trecut

Vicepreşedintele PSD Suceava a afirmat că în anul 2012, Gheorghe Flutur a ales un alt moment nepotrivit pentru a-şi începe campania electorală, respectiv în locul numit “zidul morţii”.  Dan Cuşnir afirmă că nicăieri  în lumea civilizată nu mai există “aşa o monstruozitate criminală”, respectiv un pilon de pod în mijlocul unui drum european, pe care l-a numit “o altă năstruşnică idee a specialiştilor PDL în căi ocolitoare”.

“Concluzia este una simplă: întotdeauna, Gheorghe Flutur s-a aflat pe şoseaua ocolitoare a Sucevei în momente nepotrivite. După cum spune şi o vorbă din străbuni, senatorul Gheorghe Flutur este <Omul nepotrivit la locul nepotrivit>. Singurul moment în care Gheorghe Flutur ar fi trebuit să se afle pe centura Sucevei ar fi fost pe data de 12 iulie 2012, data limită la care guvernarea PDL ar fi trebuit să finalizeze lucrările acestui obiectiv de investiţii. Din cauza întârzierilor, a ratat, previzil, acest moment. Ca şi multe altele”, a declarat Dan Cuşnir.

El a afirmat că poate să anticipeze tema următoarei ieşiri publice a senatorului Gheorghe Flutur, făcând referire la la “falimentarea, în perioada 2009 - 2012, a Societăţii Comerciale Drumuri şi Poduri SA”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Cuşnir: Flutur este omul nepotrivit la locul nepotrivit.
 Vizualizări articol: 1567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Cuşnir: Flutur este omul nepotrivit la locul nepotrivit3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei