Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

50 de femei social democrate din Suceava vor participa la alegerile din organizaţia naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

50 de delegate din partea Organizaţiei Femeilor Social Democrate Suceava vor participa sâmbătă, 12 octombrie a.c. la alegerile din cadrul organizaţiei de la nivel naţional. Preşedinta femeilor social democrate din judeţul Suceava, Oana Pintilei, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe lângă ea, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, care va fi organizată la Iaşi, vor mai participa prim-vicepreşedinta OFSD, Doiniţa Cocriş, secretarul executiv al OFSD, Ioana Maftei,  vicepreşedinţii şi membrii Biroului Politic Permanent, precum şi membre ale Consiliul Judeţean.

Oana Pintilei a arătat că la acest eveniment vor participa președinta Organizației Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, președintele PSD și premierul României, Victor Ponta, președintele executiv al PSD și viceprim-ministru al Guvernului, Liviu Dragnea, vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu, precum şi președintele PSD Iași și vicepreședinte al PSD, Gheorghe Nichita. „Doamnele social - democrate delegate la acest eveniment vor lua parte la dezbateri privind încurajarea și promovarea femeilor în viața politică și publică, respectarea principiului egalității șanselor și a tratamentului egal, precum și identificarea agendei reale a electoratului feminin, a intereselor și nevoilor femeii, a familiei și copilului”, a spus Oana Pintilei. De precizat că în cadrul Conferinţei Naţionale de Alegeri a Femeilor Social Democrate vor candida şi patru reprezentante ale organizaţiei din Suceava, respectiv Oana Pintilei, Ioana Maftei, Doiniţa Cocriş şi Felicia Procopeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 50 de femei social democrate din Suceava vor participa la alegerile din organizaţia naţională.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
50 de femei social democrate din Suceava vor participa la alegerile din organizaţia naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei