Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Băişanu declară independenţa PNL Suceava faţă de „interesele oricărui alt liberal din ţară”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a anunţat sâmbătă independenţa Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL faţă de „interesele oricărui alt liberal din ţară”. Afirmaţia lui Băişanu a fost făcută sâmbăta trecută, în cadrul conferinţei de alegeri din PNL Suceava, în urma căreia a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al liberalilor suceveni.

Ulterior, în cadrul unei conferinţe de presă, Alexandru Băişanu a spus că a făcut acest anunţ deoarece există nemulţumiri ale membrilor liberali cu privire la implicarea altor lideri liberali în filiala suceveană. „Am spus lucrul acesta în mod ferm, pentru că filiala Suceava are o serie de nemulţumiri printre membrii ei. Nemulţumirile membrilor din filială mi-au fost adresate mie. Iar eu, la rândul meu, am transmis nemulţumirile lor celor care au considerat până acum Organizaţia Judeţeană Suceava a PNL un paşalâc al unuia sau altuia. Vrem să ne conducem singuri destinele, să ne promovăm noi înşine. Pentru că despre noi înşine e vorba. Şi vrem să oferim celor care au luptat în judeţul Suceava pentru democraţie şi liberalism, pentru cetăţeni, ceea ce merită”, a subliniat Băişanu.

Liderul PNL Suceava a mai declarat că liberalii suceveni nu au nevoie de „un guru de la Iaşi” sau din altă parte a ţării, „care să ne indice care e clanţa şi care e vizorul”. 

Alexandru Băişanu le-a urat succes liberalilor din Iaşi, spunând că îi va asculta de fiecare dată când liberalii suceveni vor primi sfaturi bune din partea lor. „Le dorim succes lor la Iaşi, succes nouă la Suceava şi îi vom asculta de fiecare dată când ne dau sfaturi bune. Dar le vom spune de fiecare dată că liberalii bucovineni sunt capabili să se autoconducă fără ştifturi şi fitiluri”, a încheiat liderul PNL Suceava.

De precizat că după ce Alexandru Băişanu a spus în cadrul conferinţei de alegeri că îşi declară independenţa faţă de interesele oricărui alt liberal din ţară, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, care a fost prezent la şedinţa de la Suceava, a declarat că PNL Suceava este un fel de „Elveţie a PNL”. „Mă bucur că aveţi această independenţă, această Elveţie a PNL, care este filiala suceveană”, a precizat Vosganian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu declară independenţa PNL Suceava faţă de „interesele oricărui alt liberal din ţară”.
 Vizualizări articol: 1041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu declară independenţa PNL Suceava faţă de „interesele oricărui alt liberal din ţară”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei