Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 232 (5439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

Balan le cere autorităţilor să găsească urgent soluţii pentru furnizarea căldurii în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Muncipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, cere primăriei municipiului reşedinţă de judeţ, precum şi majorităţii USL din Consiliul Local să găsească urgent soluţii pentru furnizarea căldurii către populaţie şi instituţiile publice racordate la sistemul centralizat de termoficare.  Balan a declarat că apelul său vine după ce în ultimele zile atât la biroul parlamentar, cât şi la sediul partidului s-au primit nenumătare reclamaţii cu privire la lipsa căldurii în municipiul Suceava. „De câteva zile, de când temperaturile exterioare au atins valori foarte mici pentru această perioadă, la biroul parlamentar, dar şi al PDL am primit nenumărate sesizări şi reclamaţii cu privire la faptul că Suceava este îngheţată. Grădiniţele, şcolile, instituţiile publice şi locuinţele cetăţenilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare nu au căldură. Considerăm că este o situaţie extrem de gravă la care primăria şi majoritatea USL din Consiliul Local trebuie să găsească urgent soluţii”, a declarat Balan.

El speră ca declaraţia sa să nu fie interpretată politic, deoarece „căldura nu are culoare politică”. În opinia liderului democrat-liberal, obligaţia USL este aceea de asigura condiţii minime de trai pentru toţi cetăţenii.

„Nu aş dori ca apelul meu să fie interpretat politic, însă un lucru este sigur, Suceava are nevoie de căldură. Am lansat acest apel gândindu-mă şi la faptul că primarul le-a dat asigurări în repetate rânduri celor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare că nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic pentru încălzire. Consider că factorii decizionali nu au nici o scuză că oamenii îngheaţă în locuinţe, că elevii fac frigul în şcoli. Ei trebuiau să fie pregătiţi să furnizeze căldură în orice moment, cu atât mai mult cu cât iarna bate la uşă”, a mai spus Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan le cere autorităţilor să găsească urgent soluţii pentru furnizarea căldurii în Suceava.
 Vizualizări articol: 1325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Balan le cere autorităţilor să găsească urgent soluţii pentru furnizarea căldurii în Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei