Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 213 (5420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Peste 800 de liberali judeţeni îşi vor alege noua conducere judeţeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 800 de liberali suceveni îşi vor desemna noua conducere a Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, la alegerile care vor avea loc în data de 5 octombrie 2013. Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că în ultima şedinţă a Biroului Politic Judeţan s-au stabilit două dintre normele de reprezentare la conferinţa de alegeri. Băişanu a spus că la aceste alegeri vor participa cei 250 de membri ai Delegaţiei Permanente a PNL Suceava, precum şi 10% din numărul membrilor PNL Suceava. Alexandru Băişanu a arătat că PNL are în judeţul Suceava un număr de 5.762 de membri, iar potrivit normei de reprezentare, 576 dintre aceştia se vor alătura celor 250 de membri ai Delegaţiei Permanente în calitate de delegaţi la conferinţa judeţeană de alegeri din data de 5 octombrie 2013.

„De asemenea, pentru eliminarea suspiciunilor am propus ca norma de reprezentare oferităca bonuspentru rezultatele obţinute la alegeri să fie calculată la Bucureşti, la secretariatul general al PNL”, a ţinut să precizeze liderul PNL Suceava. Alexandru Băişanu a explicat că în calitate de delegaţi vor putea participa membrii de partid care au o vechime de minim trei luni înainte de organizarea alegerilor la nivel judeţean, iar în caz contrar este nevoie de o derogare aprobată de Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava. Băişanu a mai spus că pentru alegerile din data de 5 octombrie, candidaturile pot fi depuse până joi, 3 octombrie a.c., ora 10:30.

Liderul PNL Suceava a mai arătat că alegerile din cadrul organizaţiei judeţene vor avea loc în prezenţa unor invitaţi veniţi de la nivel central, dar şi a unei comisii care va supraveghea modul de desfăşurare a alegerilor.

„Vom avea invitaţi de la Bucureşti. Şi tot pentru a linişti spiritele agitate din partid am cerut o comisie care să vegheze la bunul mers al lucrurilor şi care să dea girul la finalul alegerilor. Nimeni nu îşi doreşte ca aceste alegeri să fie fraudate. A fost o temă falsă aruncată în opinia publică şi care nu îşi avea sensul”, a spus Băişanu. El a arătat că îşi doreşte să aibă contracandidaţi pentru funcţia de preşedinte al PNL Suceava.

 

Băişanu: „Mi-a trecut prin minte posibilitatea de a îmi da demisia la un  moment dat din funcţie sau de a mă revoca pe termen scurt”

Întrebat dacă s-a gândit să facă un pas în spate pentru a le da o şansă posibililor candidaţi, Alexandru Băişanu a precizat că la un moment dat a luat în calcul o asemenea variantă.

„Mi-a trecut prin minte posibilitatea de a îmi da demisia la un  moment dat din funcţie sau de a mă revoca pe termen scurt. Şi asta o făceam doar gândindu-mă că nu îmi doresc sub nici o formă discuţii care să facă rău partidului. Dar apoi mi-a dat seama că nu îţi părăseşti casa în care locuieşti doar pentru că cineva îţi spune că nu eşti demn de ea şi doar pentru că este o părere singulară. Nu. Voi face ce am făcut şi până acum, cu demnitate şi seriozitate, respectând statutul PNL”, a precizat Alexandru Băişanu. El a arătat pentru toţi cei care sunt nemulţumiţi în PNL „din cauza unor frustrări personale”, şi care ar fi puţini la număr, le oferă posibilitatea să se manifeste în continuare democratic, în cadrul PNL.

„Evident că mi-i doresc aproape după ce vom discuta problemele pe care domniile lor le au, şi după ce vom arăta rezultatele şi munca din PNL până în momentul în care mergem la alegeri. Şi după ce ajungem la zero şi ne lămurim cât am muncit fiecare, o luăm de la capăt, muncim şi tragem toţi în aceeaşi direcţie, în interesul oamenilor care ne-au făcut politicieni şi nu în interes personal. Şi am mai spus: PNL nu este societate de lansare de forţă de muncă”, a încheiat Alexandru Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 800 de liberali judeţeni îşi vor alege noua conducere judeţeană.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 800 de liberali judeţeni îşi vor alege noua conducere judeţeană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei