Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 139 (5346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interpelare

Deputata Ardeleanu îl ia la întrebări pe ministrul Muncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputata PDL de Suceava, universitara Sanda-Maria Ardeleanu, vrea să afle de la ministrul PNL al Muncii, Mariana Cîmpeanu, dacă se are în vedere majorarea alocaţiei zilnice de hrană pentru copiii şi adulţii instituţionalizaţi. Într-o interpelare adresată marţi, 18 iunie, Marianei Cîmpeanu, deputata Ardeleanu a spus că, potrivit datelor obţinute de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, nivelul alocaţiei zilnice de hrană este cuprins între 8 şi 16 lei de persoană, în funcţie de vârstă şi de regimul de asistenţă în care este încadrat beneficiarul. Ea a precizat că doreşte să i se comunice dacă alocaţia va fi majorată, în condiţiile în care preţurile alimentelor au crescut semnificativ din 2008 încoace, iar pentru raţia calorică necesară fiecărei vârste ar fi nevoie de minim 15 lei pe zi şi asistat. Parlamentara PDL de Suceava a mai întrebat-o pe Mariana Cîmpeanu dacă ea consideră că suma actuală alocată de Guvern pentru hrana copiilor asistaţi este suficientă pentru a le susţine acestora creşterea şi dezvoltarea normală.

”Având în vedere că prețul la produsele alimentare a crescut din 2008, în mod evident, iar suma minimă care ar acoperi necesarul caloric de 3.900 Kcalorii/zi/asistat este de 15 lei/zi/asistat, vă întreb, Stimată Doamnă Ministru, dacă considerați că suma actuală alocată de Guvern pentru hrana copiilor asistați este suficientă pentru a le susține creșterea și dezvoltarea normală și dacă aveți în vedere să majorați suma alocată acestora pentru hrana zilnică”, spune Ardeleanu în interpelare. Sanda Ardeleanu a menţionat că aşteaptă răspuns verbal şi în scris de la ministrul Muncii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputata Ardeleanu îl ia la întrebări pe ministrul Muncii.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputata Ardeleanu îl ia la întrebări pe ministrul Muncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei