Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 110 (5317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

Consilierii locali PDL vor susţine doar proiectele pe care Ion Lungu le va iniţia în folosul cetăţenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Consilierii locali suceveni ai PDL vor susţine doar acele proiecte pe care primarul Sucevei, Ion Lungu, le va iniţia în folosul locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ. Anunţul a fost făcut de către preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, medicul Cristian Irimie, care a adăugat că există posibilitatea ca anumite proiecte din Consiliul Local iniţiate de Ion Lungu să nu fie susţinute de către PDL.

„Colaborarea cu primarul PDL Ion Lungu se desfăşoară în limitele actului normal de colaborare între primarul adus la putere de către partid şi organizaţia municipală PDL. Domnia sa este primar, a renunţat la activităţile politice şi se ocupă de activităţile administrative. Şi noi îl vom susţine în toate proiectele care vizează creşterea şi îmbunătăţirea activităţii Primăriei Sucaeva şi care sunt în sprijinul cetăţenilor”, a explicat Cristian Irimie.

El a subliniat că îşi doreşte ordine şi disciplină în rândul consilierilor locali suceveni ai PDL, astfel încât la şedintele de Consiliu Local să nu mai existe opinii diferite ale acestor pe marginea unor proiecte de hotărâre. Irimie a precizat că înaintea şedinţelor deliberativului local, va avea loc o şedinţă cu toţi consilierii suceveni ai PDL, astfel încât aceştia să aibă o atitudine unitară în cadrul şedinţelor.

„Am avut o discuţie cu toţi consilierii locali ai PDL şi am ajuns cu toţii de acord că trebuie să avem o atitudine fermă, şi în acelaşi timp unitară, în Consiliul Local. Mi se pare anormal ca reprezentanţii noştri în Consiliul Local să aibă diverse abordări pe aceeaşi temă. Abordările se fac şi se decid la partid. Iar dumnealor vor susţine ceea ce a rezultat din discuţiile pe care le avem în interiorul partidului. Asta deoarece ei sunt reprezentanţii partidului, şi nu au fost numiţi pe listele de candidaţi ca independenţi”, a declarat liderul interimar al PDL Suceava. Pe de altă parte, Cristian Irimie a arătat că primarul Sucevei, Ion Lungu, este în continuare membru al PDL, el renunţând doar la şefia Organizaţiei Municipale Suceava a PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii locali PDL vor susţine doar proiectele pe care Ion Lungu le va iniţia în folosul cetăţenilor.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii locali PDL vor susţine doar proiectele pe care Ion Lungu le va iniţia în folosul cetăţenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei