Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 87 (5294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

PSD Suceava are structura de conducere completă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Social-democraţii suceveni şi-au definitivat alegerile în cadrul Organizaţiei Judeţene. La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc şedinţa Consiliului Judeţean al PSD Suceava, în cadrul căreia au fost aleşi preşedintele executiv, vicepreşedinţii, secretarul executiv şi trezorierul. Aceştia urmează să facă echipă cu preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care a fost ales pentru un nou mandat la alegerile care au avut loc în urmă cu două săptămâni.

La alegerile din cadrul Consiliului Judeţean al PSD Suceava, a doua funcţie ca importanţă în organizaţie a fost câştigată de senatorul de Fălticeni, Ovidiu Donţu, care nu a avut contracandidat pentru acest post. Donţu se află la cel de-al doilea mandat de preşedinte executiv al PSD Suceava, el deţinând şi funcţia de preşedinte al social-democraţilor din municipiul Suceava. Pentru un nou mandat de secretar executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD a fost reconfirmat şi Lorand Ercse, el fiind singurul candidat pentru această funcţie. În urma alegerilor de sâmbătă din cadrul Consiliului Judeţean al PSD, funcţia de trezorier a fost câştigată de Teodor Sârghe. Iniţial, pentru această funcţie şi-a anunţat candidatura şi Doiniţa Cocriş, care însă a renunţat.

 

Concurenţă pentru patru funcţii de vicepreşedinte al PSD Suceava

Social-democraţii suceveni au mai avut de ales 11 vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene, pentru patru astfel de funcţii existând concurenţă între mai mulţi membri ai PSD. Astfel, pentru postul de vicepreşedinte al PSD Suceava responsabil de Colegiul nr. 7 Vicovu de Sus au candidat Cristian Şologon şi Vasile Rusu, pentru Colegiul 8 Siret au concurat Dan Ioan Cuşnir şi Gheorghe Iacob, iar pentru funcţia de vicepreşedinte în Colegiul 9 Vatra Dornei lupta s-a dat între Roman Boca şi Ioan Abutnăriţei. Alţi patru social-democraţi au concurat pentru cel de-al 11 post de vicepreşedinte al PSD Suceava, respectiv Constantin Boliacu, Georghe Petrescu, Constantin Maierean şi Viorel Varvaroi.

Competiţia cea mai strânsă a fost pentru funcţia de vicepreşedinte în Colegiul Siret, unde după prima rundă de alegeri Dan Ioan Cuşnir şi Gheorghe Iacob au avut acelaşi număr de voturi. După cel de-al doilea tur de alegeri, omul de afaceri Dan Ioan Cuşnir a reuşit să obţină cu un vot mai mult decât contracandidatul său, adjudecându-şi postul de vicepreşedinte în Colegiul Siret.

În urma voturilor exprimate de delegaţii la Consiliul Judeţean al PSD Suceava, cei 11 vicepreşedinţi ai social-democraţilor suceveni sunt Tiberius Brădăţan – Colegiul Suceava 1, Neculai Bosancu – Colegiul Suceava 2, Gavril Mîrza – Colegiul Cajvana, Eugen Uricec – Colegiul Fălticeni, Ioan Stan – Colegiul Dolhasca-Mălini, Nistor Tătar – Colegiul Rădăuţi, Vasile Rusu – Colegiul Vicovu de Sus, Roman Boca – Colegiul Vatra Dornei-Câmpulung Moldovenesc, Neculai Bereanu – Colegiul Gura Humorului, Dan Ioan Cuşnir - Colegiul Siret şi Constantin Boliacu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava are structura de conducere completă.
 Vizualizări articol: 1600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
PSD Suceava are structura de conducere completă2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei