Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 84 (5291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac

Flutur consideră că preocuparea fundamentală a USL este să scuze eșecurile guvernării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat că USL îşi foloseşte energiile pentru certuri interne, nu pentru a găsi soluţii la problemele României, arătând că preocuparea fundamentală a Uniunii este să scuze eșecurile guvernării. Flutur constată că liderii USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, practică asiduu teleguvernarea și își fac concurență unul altuia din studiourile de televiziune.

”Încrederea dintre PNL și PSD s-a fisurat grav din cauza scandalului numirii procurorilor. Victor Ponta şi Crin Antonescu rămân împreună nu pentru interesele ţării, ci pentru interesele lor personale: Ponta vrea să fie în continuare premier, iar Antonescu vrea să ajungă preşedinte. Cuvântul care descrie cel mai bine guvernarea USL este haos. Preţurile au crescut, şomajul a crescut, fiscalitatea a ajuns împovărătoare, mari societăţi sunt în pragul falimentului, dar USL se ocupă cu certuri interne. Problemele românilor nu sunt pe agenda USL. În fiecare seară, pe posturile de televiziune, rulează câte un nou episod din scandalul Ponta-Antonescu. Românii primesc circ în loc de soluţii. Scandalul din USL are drept rezultat concret o tot mai proastă guvernare”, a spus secretarul general al PDL. Potrivit lui Flutur, dependenţa electorală de Victor Ponta şi PSD e evidentă şi îl irită pe Crin Antonescu, mai ales că partenerul său nu pierde ocazia de a-i reaminti acest lucru. ”Declaraţia lui Ponta <Fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţiale>a fost făcută pentru a-i reaminti lui Antonescu faptul că se află într-o lesă politică foarte strânsă, iar fără USL e un prezidenţiabil fără şanse”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur consideră că preocuparea fundamentală a USL este să scuze eșecurile guvernării.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur consideră că preocuparea fundamentală a USL este să scuze eșecurile guvernării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei