Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 78 (5285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Iane: Reducerea certificatelor verzi pune în pericol energia regenerabilă a ţării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul USL de Suceava Ovidiu Iane a luat atitudine faţă de decizia ministrului delegat pentru energie, Constantin Niţă, de a reduce numărul de certificate verzi. Ovidiu Iane a precizat că o Ordonanţă de Guvern modifică Legea de stabilire a sistemului de promovare a energiei din resurse regenerabile, iar numărul de certificate verzi va fi înjumătăţit în următorii patru ani. El a arătat că în baza acestei ordonanţe, legea va fi suspendată trei ani şi jumătate, până la data de 1 ianuarie 2017.

Într-o scrisoare adresată ministrului delegat pentru energie, Constantin Niţă, Ovidiu Iane spune că „nu este prima dată când, fie prin intermediul activităţii mele parlamentare, fie prin opiniile susţinute, iau atitudine cu privire unele demersuri ce pot pune în pericol energia regenerabilă a ţării.

Cunosc foarte bine costurile ce sunt implicate şi faptul că populaţia este nemulţumită în privinţa lor. În acelaşi timp, cunosc foarte bine faptul că, printr-o insuficientă informare, de care şi dumneavoastră ar trebui să vă îngrijiţi, această sursă de energie care protejează mediul şi care ne asigură tuturor sursa viitoare de viaţă a căzut într-o nefericită dizgraţie”.

Ovidiu Iane, care este şi preşedinte executiv al Partidului Verde, a spus că în România nu există suficient interes pentru promovarea şi protejarea energiei din resurse regenerabile.

El a arătat că este un susţinător al producătorilor de energie din resurse regenerabile şi condamnă orice discriminare faţă de aceştia care poate apărea în folosul producătorilor de energie din surse convenţionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iane: Reducerea certificatelor verzi pune în pericol energia regenerabilă a ţării.
 Vizualizări articol: 947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iane: Reducerea certificatelor verzi pune în pericol energia regenerabilă a ţării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei