Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 58 (5265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Monica Macovei i-a propus lui Gheorghe Flutur să facă parte din echipa ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Suceava, că i-a propus liderului democrat-liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, să facă parte din echipa ei de susţinători pentru şefia PDL. Monica Macovei s-a aflat sâmbăta trecută la Suceava pentru a-şi susţine moţiunea „Reformiştii”, cu care va candida pentru preşedinţia PDL la alegerile interne din data de 23 martie 2013.

În cadrul discuţiilor pe care le-a avut cu democrat-liberalii suceveni prezenţi la întâlnire, atât Monica Macovei, cât şi unii dintre cei care o susţinpentru şefia PDL, printre care europarlamentarulPDL Cristian Preda şi fostul ministru de Externe Teodor Baconschi, au afirmat că ar fi vrut ca liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, să fie unul dintre susţinătorii moţiunii „Reformiştii”. Prezent la Suceava, Teodor Baconschi a spus că liderul PDL Suceava „a făcut foarte multe lucruri bune pentru a retrezi demnitatea bucovinenilor, tradiţia lor şi identitatea regională”. Apoi, în cadrul discuţiilor cu membrii PDL aflaţi la prezentarea moţiunii „Reformiştii”, Monica Macovei a ţinut să precizeze că a avut o colaborare foarte bună cu Gheorghe Flutur în perioada în care amândoi erau miniştri în Guvernul care a contribuit la integrarea României în Uniunea Europeană. Monica Macovei a subliniat că i-a propus lui Gheorghe Flutur să facă parte din echipa care susţine candidatura sa pentru şefia PDL.

De precizat că liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat pentru moţiunea cu care va candida actualul lider al partidului, Vasile Blaga. După afirmaţiile făcute de Monica Macovei, Gheorghe Flutur a precizat că „eu cred în unitatea partidului, şi fiecare persoană care face parte din PDL este importantă pentru a crea un partid puternic de dreapta”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Macovei i-a propus lui Gheorghe Flutur să facă parte din echipa ei.
 Vizualizări articol: 1095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Monica Macovei i-a propus lui Gheorghe Flutur să facă parte din echipa ei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei