Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 9 (5216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandalul ia amploare

Membrii PP-DD vor să scape de preşedintele interimar Traian Tudor şi de Mona Săndulescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalul din PP-DD Suceava ia amploare, iar vocile care-l contestă pe preşedintele interimar Traian Tudor şi pe protejata acestuia, Mona Săndulescu, se înmulţesc şi devin tot mai sonore. Mai multe persoane din rândul partidului au anunţat că doresc plecarea lui Traian Tudor din fruntea organizaţiei judeţene şi convocarea alegerilor pentru desemnarea unui nou preşedinte.

Nemulţumirile sunt multiple, iar Traian Tudor este acuzat că a condus partidul în mod dictatorial, fără a ţine cont de opiniile celorlalţi membri, pe care nu doar că i-a ignorat, dar chiar i-a şi tratat cu dispreţ.

Dumitru Matei, unul dintre primii oameni care a pus bazele PP-DD în Suceava, în urmă cu patru ani, este printre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Traian Tudor.

„În conformitate cu legea partidelor, la Suceava au ajuns bani pe care doar Traian Tudor ştie cum i-a folosit. Oricum, banii nu sunt pentru interesele şi funcţionarea partidului, ci pentru a angaja agenţi de pază care să ne legitimeze pe noi, membri cinstiţi şi corecţi ai PP-DD. A transformat acest partid într-un SRL şi a încălcat în picioare toate principiile existente”, a spus Dumitru Matei.

Acesta a mai menţionat că toţi membrii PP-DD Suceava care şi-au exprimat dezacordul cu deciziile lui Traian Tudor au fost ameninţaţi cu excluderea din partid, o nouă dovadă „că la Suceava  PP-DD nu mai e partid, ci o structură la cheremul unei singure persoane”.

 

Au aflat din Monitorul de Suceava numele viitorului consilier judeţean

Aflat pe locul 8 pe lista de consilieri judeţeni, Dumitru Matei a anunţat că nu a fost consultat în privinţa renunţării sau nu la locul care-i revine în deliberativul judeţean, la fel cum s-a întâmplat şi cu ceilalţi membri PP-DD.

În aceeaşi situaţie se află şi Saveta Ionesi, care a figurat pe locul 10 pe lista de consilieri judeţeni a PP-DD.

„În data de 11 ianuarie 2013 am citit în presa locală, mai precis în Monitorul de Suceava, cum că domnul Preutescu Petru urmează să fie numit consilier judeţean din partea PP-DD, deşi se afla pe poziţia 21 pe lista de candidaţi. Contest această nominalizare făcută doar de preşedintele interimar Traian Tudor, fără a discuta şi consulta pe nimeni în şedinţa din 10 ianuarie 2013”, a arătat Saveta Ionesi.

Fost membru în staff-ul de campanie de la alegerile locale din iunie 2012, Saveta Ionesi consideră că tot ceea ce se petrece acum în PP-DD Suceava este un abuz grosolan din partea lui Traian Tudor.

„Noi avem doar bune intenţii şi reprezentăm partidul în mod corect. De ce şi de cine se teme domnul Traian Tudor? Noi, membrii PP-DD Suceava, considerăm că Traian Tudor şi Mona Săndulescu nu mai au ce căuta în partid. Vrem să ne fie recunoscută munca noastră în partid atât de la alegerile locale, cât şi de la alegerile parlamentare, motiv pentru care dorim organizarea de alegeri pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PP-DD Suceava”, a completat Saveta Ionesi.

 

Instituţiile statului, sesizate despre ilegalităţile din PP-DD Suceava

Membrii PP-DD Suceava spun că nu vor accepta ca atitudinea dictatorială a lui Traian Tudor să continue şi să aibă ca rezultat distrugerea partidului. În acest sens, urmează a fi sesizate mai multe instituţii ale statului, care să stopeze abuzurile şi să facă lumină în ceea ce priveşte activitatea partidului.

Astăzi, urmează să fie depuse memorii la Prefectura şi Consiliul Judeţean Suceava, prin care se doreşte blocarea accesului lui Petru Preutescu în funcţia de consilier judeţean.

Plângeri vor mai fi depuse şi la Direcţia Naţională Anticorupţie, la Judecătoria Suceava, dar şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.

Ultima instituţie este chemată să facă lumină asupra activităţii Alinei Hopulele, jurista şi secretara PP-DD, despre care Dumitru Matei susţine că prestează muncă „la negru” la sediul partidului.

 

Mona Săndulescu este sau nu membru PP-DD?

În ceea ce o priveşte pe Mona Săndulescu, nemulţumiţii din PP-DD Suceava susţin că aceasta nici măcar nu deţine calitatea de membru al partidului.

Din datele pe care le deţine organizaţia municipală a partidului, Mona Săndulescu nu a semnat nici o adeziune şi nu reiese că ar fi înscrisă în PP-DD, iar nominalizarea ei drept candidat pe listele partidului pentru Consiliul Local Suceava a fost o eroare.

„Toate acţiunile Monei Săndulescu au fost contrare interesului partidului, iar prezenţa ei în PP-DD nu a fost şi nu este oportună, şi a avut ca rezultat pierderea unui mare număr de voturi”, a mai arătat Saveta Ionesi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membrii PP-DD vor să scape de preşedintele interimar Traian Tudor şi de Mona Săndulescu.
 Vizualizări articol: 2521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Membrii PP-DD vor să scape de preşedintele interimar Traian Tudor şi de Mona Săndulescu5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DREPTATE PENTRU TOTI ! :))))))))) trimis de
(14 ian 2013, 11:30:23
Asa va trebuie daca sunteti prosti si lasi. Sa auzim de bine adica de Monicuta.
2.   Nu stiati....? trimis de
(14 ian 2013, 14:49:33
Monicuta a dus de rapa DGASPC ca asta stie ea sa faca mai bine.Ce mai conteaza un partid,oricare ar fi el ca ea este portocalie pana in maduva oaselor.O ajung blestemele orfanilor !Iar daca iesea consilier era si mai bine.Ce conteaza daca esti membru sau nu daca esti sustinut de cine trebuie?
3.   Comentariu trimis de
(14 ian 2013, 23:40:05
Dl. Malos si Dl. Cazacu nu confundati PP-DD cu PP-Legea Cojocaru ati uitat repede de Mustea ,Bidirel, Mota, etc Cu Stima ICHIM sau confundati PP-DD cu PRM.
4.   Sondaj trimis de
(26 ian 2013, 14:44:48
Daca esti din judetul Suceava te rog sa completezi acest chestionar www.isondaje.ro/sondaj/2715426 . Nu o sa dureze mai mult de 5 minute si ajutorul tau o sa-mi fie de mare folos pt lucrarea de licenta . Multumesc anticipat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei