Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2012 - Anul XVII, nr. 301 (5206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Ioan Balan: La Suceava, PDL reprezintă încă o forţă puternică pe eşichierul politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, consideră că  acest partid reprezintă încă o forţă politică în judeţul Suceava. Ioan Balan a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că după alegerile locale şi parlamentare din cursul acestui an, PDL Suceava se poate considera câştigător. El a arătat că PDL Suceava a câştigat 59 de primării din judeţ, iar la alegerile parlamentare a obţinut trei mandate de parlamentar, două de deputat şi unul de senator. „Avem 59 de primari PDL, avem trei parlamentari şi lucrul acesta ne face să credem că la Suceava PDL încă reprezintă o forţă puternică pe eşichierul politic”, a precizat Ioan Balan.

El a mai adăugat că începând din prima lună a anului viitor va avea loc o analiză a rezultatelor alegerilor parlamentare. Ioan Balan a subliniat că primarii PDL care s-au afişat pe bannerele şi materialele electorale alături de contracanidaţii celor din ARD sunt excluşi de drept din PDL.

Pe de altă parte, Ioan Balan a ţinut să le mulţumească alegătorilor din localităţile Colegiului nr. 2 Suceava pentru Camera Deputaţilor pentru votul pe care i l-au acordat la alegerile parlamentare. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor din Colegiul nr. 2 care m-au votat, dar şi celor care nu m-au votat. Iar în acest mandat, 2012 – 2016, voi avea o mare responsabilitate în urma votului primit. În primul rând vreau să le mulţumesc din suflet celor din Ipoteşti, Mitocu Dragomirnei şi Adâncata, dar şi celor din celelalte localităţi din colegiul meu. Dar vreau să le mulţumesc în mod special alegătorilor din cele trei localităţi, pentru că deşi am obţinut sub 50%, totuşi cele 44 de procente m-au propulsat în top şi sunt primul şi singurul deputat care a câştigat colegiul în cadrul PDL. Iar asta nu s-ar fi putut realiza decât cu sprijinul unor localităţi care m-au votat în număr extrem de mare. Le mulţumesc pe această cale şi îi asigur că nu îi voi dezamăgi”, a declarat deputatul PDL de Suceava.

Ioan Balan a mai arătat că 2012 a fost un an greu, atât pentru populaţie, cât şi pentru oamenii politici şi pentru „militanţii noştri politici”, deoarece au fost două rânduri de alegeri, locale şi parlamentare, precum şi un referendum naţional. „Sper ca anul 2013 să avem un an liniştit, măcar din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: La Suceava, PDL reprezintă încă o forţă puternică pe eşichierul politic.
 Vizualizări articol: 1384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ioan Balan: La Suceava, PDL reprezintă încă o forţă puternică pe eşichierul politic3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei