Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 nov 2012 - Anul XVII, nr. 272 (5177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie pentru Senat

Locuitorii din Fălticeni şi-au anunţat sprijinul pentru candidatul USL Ovidiu Donţu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 3 Fălticeni, juristul Ovidiu Donţu, împreună cu primarul acestui municipiu, Cătălin Coman, s-au întâlnit cu peste cinci sute de fălticeneni. În cadrul discuţiilor cu Ovidiu Donţu, locuitorii municipiului Fălticeni i-au prezentat acestuia problemele pe care le au, cea mai mare parte fiind legate de nivelul de trai al populaţiei. Donţu a precizat că marea majoritate a fălticenenilor cu care a discutat au reclamat deprecierea dramatică a calităţii vieţii, din ultimii patru ani de guvernare portocalie. Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 3 Fălticeni a mai precizat că cetăţenii cu care s-a întâlnit i-au cerut ca după ce ajunge în Parlament „să le transmită celor de la guvernare şi în special primului-ministru, Victor Ponta, să înceapă procedura de schimbare a Constituţiei, unde să se prevadă clar că nici un român nu poate ajunge să moară de foame, iar cei care au jefuit ţara, să fie aspru pedepsiţi”. De asemenea, fălticenii i-au spus lui Ovidiu Donţu că o problemă care trebuie rezolvată este „schimbarea preşedintelui Băsescu”, precizând că acesta „nu-l lasă pe Ponta să facă treabă pentru bunăstarea românilor”.

 

Cetăţenii din comuna Vadu Moldovei: “Votăm candidaţii USL, pentru bunăstarea comunei noastre!”

Pe de altă parte, în Vadu Moldovei, cei doi candidaţi USL, Ovidiu Donţu pentru Senat şi Ion Stan pentru Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 5 Dolhasca – Mălini, au fost prezenţi în mai multe sate ale acestei comune. La Dumbrăviţa, candidaţii USL au fost primiţi de circa două sute de persoane care le-au cerut celor doi să-i sprijine în reabilitarea drumurilor comunale, construcţia unui cămin, precum şi crearea oportunităţilor pentru apariţia de noi locuri de muncă în mediul rural.

Ajunşi în Nigoteşti, candidaţii USL au primit solicitări din partea cetăţenilor pentru mărirea pensiilor şi a ajutoarelor de stat, oamenii spunând că zona în care trăiesc „a fost uitată de guvernarea pedelistă şi de administraţia judeţeană condusă de Flutur”.

Nu în ultimul rând, la căminul cultural din Vadu Moldovei, peste 400 de persoane au venit la întâlnirea cu Ovidiu Donţu şi Ioan Stan. În cadrul discuţiilor, locuitorii din Vadu Moldovei le-au transmis celor doi lideri USL necesitatea unor finanţări serioase pentru infrastructura comunei, solicitându-le şi soluţii pentru problemele sociale cu care se confruntă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Fălticeni şi-au anunţat sprijinul pentru candidatul USL Ovidiu Donţu.
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Locuitorii din Fălticeni şi-au anunţat sprijinul pentru candidatul USL Ovidiu Donţu1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(20 nov 2012, 12:22:10
am risipit ( ca suceveni ) atâţia ani ... acum cerşim clipe
vrem să facem TOTUL , să punem bază-n cineva !
are un C.V. bun omu' ăsta , sunt sigur că-l vor vota
mie-mi place o chestie la el : e,pentru băsişti,un ghimpehappy
2.   Dontu, ramai seful nostru! trimis de
(20 nov 2012, 13:26:59
Bun articol...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei