Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2012 - Anul XVII, nr. 268 (5173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Proiect

Tiberius Brădăţan a participat la inaugurarea Centrului de Afaceri din Cacica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, doctorul Tiberius Brădăţan, a fost prezent la inaugurarea Centrului de Afaceri Multicultural Cacica, o investiţie cu o valoare de 1,5 milioane de euro, realizată prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană. Brădăţan a explicat că noul centru de afaceri din Cacica va găzdui firme mici şi mijlocii din localitate, care nu au posibilitatea amenajării unui sediu propriu. El a arătat că acest centru de afaceri va oferi firmelor mai multe avantaje legate de stabilirea unor raporturi comerciale între societăţi.

Centrul de Afaceri de la Cacica dispune de spaţii de birouri, săli de conferinţă şi un pavilion expoziţional.

„Întreprinzătorii dornici să-şi deschidă un spaţiu de lucru în incinta acestui centru de afaceri pot face acest lucru pe baza unei simple rezervări, bucurându-se de toate aceste facilităţi la preţuri modice”, a explicat candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava.

Alături de doctorul Tiberius Brădăţan, la inaugurarea Centrului de Afaceri au mai fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nichifor, precum şi senatorul Gavril Mîrza, care la alegerile din data de 9 decembrie a.c. candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana.

În cuvântul său, medicul sucevean a evidenţiat faptul că un astfel de centru de afaceri este o necesitate pentru dezvoltarea localităţii Cacica.

„Cred că localitatea Cacica este un exemplu în ceea ce priveşte buna conlucrare între minorităţile care alcătuiesc populaţia acestei comune şi este un exemplu demn de urmat la nivelul întregii ţări. Inaugurarea acestui Centru Multicultural de Afaceri reprezintă o oportunitate deosebită pentru întreprinzătorii din localitate şi o şansă pentru relansarea zonei din punct de vedere economic, a spus Tiberius Brădăţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberius Brădăţan a participat la inaugurarea Centrului de Afaceri din Cacica.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Tiberius Brădăţan a participat la inaugurarea Centrului de Afaceri din Cacica3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :))))) trimis de
(15 nov 2012, 13:50:36
o sa se dea si "ecstazi" la oktoberfest-ul ala de la suceava?:))))))
o sa ia dom' doftor mita si de la vanzatorii de bere germani?:)))))ca poate ii cere in registre ca si pacienti:)))))))))
2.   Vorbe goale fara valoare trimis de
(16 nov 2012, 02:11:24
Dl Tiberius Bradatan este un medic extraordinar care nu a trecut prin facultate ca rata prin balta si are ceva in cap, tot respectul pentru persoana dumnealui, cred ca sunt multi care ar vrea sa-i multumeasca pentru interesul si omenia cu care au fost tratati la urgente, lucru care nu peste tot gasesti. Cei ce vor sa afirme contrariul sau sa adreseze cuvinte rautacioase la adresa lui nu au cei 7 ani de acasa si cu siguranta ceea ce scot pe gura nu valoreaza nici macar cat o ceapa degerata. Puneti-va imaginatia la contributie daca tot va chinuie talentul da sa fie macar intr-un mod constructiv.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei