Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

În cadrul întâlnirilor electorale, cetăţenii i-au transmis lui Ovidiu Donţu că vor „schimbarea până la capăt”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul 3 Fălticeni, Ovidiu Donţu, a fost prezent în Târgul de la Vereşti, acolo unde s-a întâlnit cu câteva sute de cetăţeni. Discuţiile s-au axat, în special, pe degradarea nivelului de trai din ultimii patru ani. S-a vorbit despre mărirea pensiilor, subvenţii şi mărirea sprijinului statului pentru mame şi copii. Majoritatea interlocutorilor i-au confirmat lui Donţu sprijinul  pentru USL, dar şi dorinţa oamenilor de a se face schimbarea până la capăt, cu înlocuirea din funcţie a lui Traian Băsescu. Ovidiu Donţu a fost însoţit de deputatul USL Eugen Uricec, candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4, Fălticeni, precum şi de numeroşi simpatizanţi.

 

Spectacol extraordinar al Ansamblului „Ciprian Porumbescu” la Dolheşti

Trei foşti primari ai comunei Dolheşti, membri ai administraţiei comunale, alături de aproape şase sute de locuitori ai comunei, au participat duminica trecută la un spectacol de excepţie susţinut de Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Alături de dansatori şi instrumentişti, acest spectacol a fost înnobilat de prezenţa interpretei Laura Lavric.

La finalul manifestării culturale, Laura Lavric a dorit să-i prezinte cetăţenilor din Dolheşti pe cei doi candidaţi USL, Ovidiu Donţu – la Senat şi Ioan Stan – la  Camera Deputaţilor. Marea artistă a garantat cu forţa ei binecunoscută că „cei doi sunt singurii bărbaţi care pot sprijini cu adevărat dezvoltarea comunităţii”, recomandându-le celor prezenţi să-i voteze pe Donţu şi pe Stan la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

 

Primarul oraşului Dolhasca, Maria Cojocariu, alături de Ovidiu Donţu şi Ioan Stan

După spectacolul din Dolheşti, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” s-a deplasat şi în satele Siliştea şi Budeni, localităţi ce aparţin administrativ de oraşul Dolhasca. Nici aici artiştii nu s-au lăsat mai prejos, astfel, prestaţia lor fiind la cel mai înalt nivel.

Printre cei prezenţi la manifestare s-a aflat şi Maria Cojocariu, primarul oraşului Dolhasca, care le-a spus celor câteva sute de spectatori, că susţine candidatura celor doi candidaţi USL, Ovidiu Donţu - la Senat şi Ioan Stan – la Camera Deputaţilor, argumentându-şi afirmaţiile pe notorietatea şi seriozitatea de care se bucură cei doi, în rândul cetăţenilor din oraş şi din comunele arondate. „Îi susţin la alegerile parlamentare, din 9 decembrie, şi vă rog să-i votaţi, pentru că îi ştiu oameni la locul lor, care atunci când promit ceva îşi respectă cuvântul”, a spus Maria Cojocariu, care a adăugat că „deja le-am pregătit o listă cu proiecte de dezvoltare a unorobiective din oraşul Dolhasca şi abia aştept să-i văd în Parlament, să ne ajute de acolo, aşa cum au promis”, a spus Maria Cojocariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În cadrul întâlnirilor electorale, cetăţenii i-au transmis lui Ovidiu Donţu că vor „schimbarea până la capăt”.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
În cadrul întâlnirilor electorale, cetăţenii i-au transmis lui Ovidiu Donţu că vor „schimbarea până la capăt”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Schimbati toate bannerele competitorilor! trimis de
(13 nov 2012, 22:15:16
Dl Dontu vrea schimbarea pana la capat. Asa este, se pare ca a demonstrat aceasta vointa la Falticeni. Noaptea trecuta, bannerele dlui Dontu (sustinut in poza de dl Nechifor si de de dl Ponta) au schimbat (inlocuit), la Falticeni, bannerele unui competitor politic. Trei bannere ale competitorului politic au disparut (si nu de la periferii, ci din cateva burice ale targului), din informatiile "de pe surse" (primaria) reiesind ca un camion cu sfecla agabaritic/a (nu se stie daca - pardon - camionul a fost agabaritic sau daca sfecla a fost agabaritica) a agatat bannerele si le-a smuls de unde erau amplasate (cu toate aprobarile, potrivit legii). Problema e ca - pardon - camionul, potrivit acelorasi surse, ar fi luat cu sine (poate un camion sa aiba constiinta de sine?) orice urma de banner, astfel ca niste juniori cu capetele inglugate,inclubatenumberone, au inlocuit (repede, pret de o priza) golul cu plinul de Dontu & Cie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei