Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2012 - Anul XVII, nr. 225 (5130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Listă

PDL Suceava a finalizat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au definitivat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie. Ei şi-au desemnat oamenii în 13 din cele 14 colegii uninominale din judeţul Suceava, un colegiu, cel din Vatra Dornei pentru Camera Deputaţilor, Colegiul 9, mai exact, fiind oferit partenerilor din Alianţa România Dreaptă, unde alături de PDL se mai află PNŢCD şi Forţa Civică.

Ca regulă, toţi parlamentarii PDL în funcţie vor candida din nou, cu excepţia senatorului de Vatra Dornei Sorin Fodoreanu, care a hotărât să nu mai candideze din motive personale. Astfel, pentru Camera Deputaţilor va candida Ioan Bălan, pe Colegiul 2, care include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava şi câteva comune limitrofe, Sanda-Maria Ardeleanu pe Colegiul 1 Suceava, Dan Gabriel Gospodaru pe Colegiul 10 Gura Humorului- Câmpulung Moldovenesc şi actualul senator Orest Onofrei, pe Colegiul 6 Rădăuţi-Milişăuţi. Pentru un loc de deputat vor mai candida omul de afaceri Dumitru Mihalescul pe Colegiul 7 Vicov-Putna, fostul primar de Fălticeni Vasile Tofan pe Colegiul 4 Fălticeni, Daniel Ungurian, consilier local în municipiul Suceava şi consilier la cabinetul senatorului Onofrei, pe Colegiul 8 Siret, fostul adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean în perioada guvernării PDL Mihai Vitcu, pe Colegiul 5 Dolhasca-Mălini din zona Fălticeni şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Vasile, pe Colegiul 3 Cajvana-Şcheia. De menţionat că iniţial pe acest din urmă colegiu era dat drept candidat senatorul Orest Onofrei.

 

Colegiul 9 Vatra Dornei pentru Camera Deputaţilor revine unui partid din Alianţa România Dreaptă

La Senat, pe Colegiul 2 Suceava va candida liderul democrat-liberalilor Gheorghe Flutur, pe Colegiul 3 Fălticeni va candida Corneliu Popovici, pe Colegiul 4 Rădăuţi-Siret va candida omul de afaceri Marius Vatavu, iar pe Colegiul 1 Vatra Dornei va candida Daniel Cadariu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Surse democrat-liberale ne-au declarat că pe Colegiul 9 Vatra Dornei pentru Camera Deputaţilor va candida o persoană de la PNŢCD, cel mai probabil criticul literar Alex Ştefănescu, care a mai candidat pentru un mandat de senator şi în anul 2000, dar fără succes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL Suceava a finalizat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 1460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
PDL Suceava a finalizat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lista lui Schindler si lista guvernatorului nr.1 trimis de
(26 sep 2012, 12:46:47
Am vazut toti capodopera cinematografica Lista lui Schindler.Un om a salvat o mie de evrei de la moarte pe baza unei liste.In antiteza guvernatorul mazilit a facut si el o lista.O lista cu 20 milioane romani.Dar nu ca sa-i salveze de la moarte ci pentru a-i nenoroci cu totul.Adica pentru a le taia 25% din salar,a le inchide scolile si spitalele,a le lua banii de alocatie mamelor,a spulbera banul public in lucrari cu firmele clientelaretonguearcuri la tara si in paduri,stadioane si sali de sport in sate cu trei babe,patinoare de carton.
2.   Lista lui Schindler si lista guvernatorului nr.2 trimis de
(26 sep 2012, 12:55:38
Dar ca sa-si realizeze obiectivele guvernatorul a facut lista nr.2 cu oamenii care sa puna in practica toate aceste nenorociri.Aici cap de lista este Oberstleutnant Flutur care in calitate de primvicepresedinte PDL a avizat toate hotararile lui Base.Adica vanzarea aurului,cuprului,gazelor de sist pe doi bani.Si care impreuna cu Hauptmann Balan au stat toata vara spaland Dacia mazilitului si aducand apa si fructe pentru el si Onaca.Cat despre Oberleutnant Maria Ardeleanu in calitatea dumneaiei de cadru didactic nu i-a clipit nici un muschi al fetei atunci ind si-a asumat raspunderea pentru cea mai cretina lege a invatamantului din istoria tarii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei