Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2012 - Anul XVII, nr. 221 (5126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

PDL-iştii cer consilierilor USL să deblocheze procedurile de delegare a serviciului de salubrizare stradală a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a PDL, prin vocea preşedintelui interimar, Lucian Harşovschi,  face un apel către consilierii locali ai USL să dea dovadă de responsabilitate şi să deblocheze procedurile de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare stradală în municipiul Suceava. Procedurile s-au oprit la aprobarea caietului de sarcini, a studiului de oportunitate şi a contractului de delegare, în Consiliul Local al municipiului Suceava, ca urmare a suspiciunilor aleşilor USL privind corectitudinea întocmirii caietului de sarcini pentru organizarea licitaţiei de atribuire a serviciului de salubrizare stradală.

Harşovschi, care în prezent este consilier local, iar în mandatul trecut a deţinut funcţia de viceprimar al Sucevei, a atras atenţia că actualul contract de salubrizare stradală, al cărui titular este firma Rosal, expiră la 1 decembrie şi că noul operator trebuie desemnat până la această dată pentru ca sucevenii să nu aibă probleme. Caietul de sarcini pentru organizarea licitaţiei, a precizat Harşovschi, trebuia aprobat într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, care încă nu a avut loc “din cauza lipsei de disponibilitate a consilierilor USL şi a neînţelegerilor dintre aceştia”. “Dorim să le atragem atenţia colegilor consilieri ai USL că perioada de campanie electorală a trecut şi că a venit vremea să dovedească că sunt interesaţi de rezolvarea problemelor reale ale cetăţenilor, nu doar de manipularea acestora. De aceea, Partidul Democrat Liberal Suceava îşi manifestă disponibilitatea de a contribui la deblocarea situaţiei prin cei zece consilieri locali ai săi”, a spus preşedintele interimar al PDL Suceava.

 

Harşovschi solicită ca din comisia de licitaţie să facă parte consilieri de la toate partidele

Harşovschi solicită liderilor de grup ai consilierilor locali să se întâlnească cât mai rapid şi să se pună de acord în scopul identificării unei soluţii agreate de toate forţele politice, soluţie care să fie în folosul sucevenilor. De asemenea, el solicită ca din comisia de licitaţie să facă parte consilieri locali din toate partidele politice reprezentante în Consiliul Local în aşa fel încât licitaţia să fie transparentă şi să nu mai constituie subiect de campanie electorală pentru nici un partid. “Salubrizarea stradală şi deszăpezirea municipiului Suceava este foarte importantă şi, dacă nu se va întruni de urgenţă Consiliul Local, riscăm să rămânem fără deszăpezire după 1 decembrie deoarece ştim cu toţii că licitaţiile publice au termene foarte lungi, nemaipunând în calcul eventualele contestaţii ale unor firme participante.  Sperăm ca partidele ce compun USL să înţeleagă importanţa acestui subiect şi să ajungă la un consens între ele şi să înţeleagă că cetăţenii nu trebuie să sufere din cauza intereselor unor politicieni”, a încheiat preşedintele interimar al PDL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL-iştii cer consilierilor USL să deblocheze procedurile de delegare a serviciului de salubrizare stradală a Sucevei.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL-iştii cer consilierilor USL să deblocheze procedurile de delegare a serviciului de salubrizare stradală a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei