Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mai 2012 - Anul XVII, nr. 121 (5026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Flutur a remarcat investiţiile făcute în comuna Bilca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a remarcat investiţiile făcute în ultimii ani în comuna Bilca. Flutur, care candidează pentru al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, a participat la o întâlnire cu locuitorii acestei comune, la care a fost prezent şi primarul Zaharie Rusu, şi a ţinut să amintească faptul că Bilca a fost una dintre comunele grav afectate de inundaţiile din anul 2008 şi 2010.

„Nici bine nu mi-am început mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean că au venit inundaţiile, cele mai grele din ultimii 100 de ani, pe Valea Sucevei de la Ulma în vale, inclusiv la dumneavoastră. Am fost aici în apă până la brâu şi vreau să vă aduc aminte şi ştiţi că nu v-am lăsat”, a spus Flutur.

El a subliniat că după inundaţiile din 2008, dar şi după cele 2010 a reuşit, atât cu sprijinul Guvernului, cât şi cu fonduri de la Uniunea Europeană şi cu ajutoarele primite din donaţii să refacă distrugerile produse de calamităţi, inclusiv în zona comunei Bilca.

Mai mult, Gheorghe Flutur a precizat că atât în Bilca, cât şi în localităţile învecinate au fost realizate investiţii în construcţia de reţele de canalizare şi în modernizarea drumurilor, indiferent de culoarea politică a primarilor. Flutur a spus că în timp ce Suceava este recunoscut la nivel naţional ca judeţul în care s-au adus cele mai multe fonduri europene, adversarii săi politici „vin şi înjură” şi critică acest lucru.

„Ei nu mă critică cum că nu am făcut. În capul lor cred că toţi fac ceea ce făceau ai lor, cu Năstase în frunte. Şi atunci eu vă aduc aminte, şi dacă vă uitaţi în fiecare comună se întâmplă câte ceva. La Frătăuţi se trage apă-canal, şi eu vin cu modernizarea drumului. La Gălăneşti se asfaltează, şi e primar PSD. În Vicovu de Jos se lucrează, la Straja se lucrează şi am făcut diguri de la Ulma, în vale la Straja. Ce diguri mi-a lăsat mie PSD la Vicov? Betonul pe coroana digului era cât foiţa de ceapă. Eu nu uit lucrurile astea. Să vină ei să mă întrebe pe mine ce am făcut noi. În toate localităţile am făcut”, a ţinut să sublinieze Flutur.

 

Flutur: Zaharie Rusu este un primar cu care îmi este drag să merg la drum

Preşedintele CJ Suceava a ţinut să precizeze că veniturile obţinute prin proiecte europene de primarul din Bilca, Zaharia Rusu, sunt cât veniturile pe o perioadă de 20 de ani ale primăriei din această comună.

„Un exemplu de om gospodar şi de primar care a vrut, s-a zbătut şi a făcut este Zaharie Rusu. Şi cred că este una dintre cele mai active comune din întreg judeţul”, a declarat Flutur, care le-a spus locuitorilor din Bilca că „din acest motiv, dragii mei, cu inima deschisă, vă cer un vot pentru Zaharie Rusu pentru funcţia de primar al comunei Bilca. Este un primar cu care îmi este drag să merg la drum, pentru că e un om dintr-o bucată şi vă cer un vot şi pentru echipa lui de consilieri”.

La rândul său, primarul din Bilca, Zaharie Rusu a declarat că în mandatul său, cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean, a reuşit să realizeze un proiect pentru construcţia unei reţele de apă şi canalizare cu o lungime de 13 kilometri.

„Mulţi spun <ce îţi trebuie apă şi canal?>. O să vedeţi dumneavoastră că în viitor nu o să mai fie bani pentru apă şi canal. Ori 13 kilometri de apă şi canalizare într-o comună, dintr-un capăt în celalalt, nu ştiu care dintre satele de aici pot să spună că au aşa ceva şi că funcţionează în totalitate”, a ţinut să precizeze Zaharie Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a remarcat investiţiile făcute în comuna Bilca.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur a remarcat investiţiile făcute în comuna Bilca2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei