Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mai 2012 - Anul XVII, nr. 112 (5017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Fostul director al Sucursalei Suceava a Companiei de Uraniu candidează pentru funcţia de primar în Crucea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul director al Sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului, Marcel Păvăleanu, va candida din partea PDL pentru funcţia de primar al comunei Crucea. Marcel Păvăleanu ne-a declarat că s-a decis să candideze pentru a prelua postul de primar din Crucea în urma îndemnurilor primite din partea mai multor locuitori ai acestei comune, din partea prietenilor şi a familiei. Păvăleanu crede că la 50 de ani, vârstă pe care o va împlini în vara acestui an, are experienţa profesională şi de viaţă pentru a prelua o astfel de funcţie, pe care o consideră importantă „pentru a fi alături de locuitorii comunei şi pentru a lua Crucea în spate şi să o ridicăm la un nivel de localitate de cinste a judeţului”.

Candidatul PDL pentru Primăria Crucea consideră că această comună nu trebuie să fie identificată doar cu mineritul, cu exploataţiile miniere de uraniu şi cu radiaţiile. „Crucea reprezintă o comunitate de oameni deosebiţi, căliţi în muncile grele, minerit, exploatare forestieră sau creşterea animalelor. Crucea reprezintă o comunitate de oameni din diverse zone ale ţării, cu mentalităţi diferite, cu educaţii diferite, atât profesionale, cât şi spirituale. Cred că acest <mozaic de entităţi>trebuie să reprezinte un mare avantaj, pentru că, selectând din cultura şi experienţa fiecăruia, poţi realiza o mare performanţă. Şi ca să poţi realiza acest lucru, trebuie ca locuitorii comunei Crucea să fie uniţi şi să se cunoască mai bine”, povesteşte Marcel Păvăleanu despre comuna în care venit în urmă cu aproape 15 ani.

El îşi aduce aminte că imediat după terminarea Facultăţii de Mine din Petroşani, a fost repartizat la Exploatarea Minieră din Crucea, acolo unde şi-a început stagiatura ca şi conducător de formaţie de lucru. Ulterior a ocupat funcţiile de inginer titular, inginer-şef sector Crucea, inginer-şef protecţia muncii, director adjunct tehnic, pentru ca mai apoi să fie numit director al Sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului Bucureşti. La finalul activităţii sale a fost director adjunct tehnic, funcţie din care a ieşit la pensie la cerere, „după 18 ani de uraniu”.

„A fost greu, dar şi frumos, pentru că a lucra cu aproximativ 1.000 de oameni este un dar de la bunul Dumnezeu. Şi dacă ar fi să mă gândesc la ce am realizat în această viaţă, consider că cele mai importante lucruri sunt familia mea, cei doi copii, dar şi faptul că pe plan profesional am reuşit, în momente foarte grele, să păstrez unitatea şi funcţionalitatea Sucursalei Suceava – Crucea a Companiei Naţionale a Uraniului. Acum, Sucursala Crucea există şi poate exista în continuare, dacă se depun eforturi şi dacă există interes”, ne-a declarat Marcel Păvăleanu.

 

Păvăleanu: Nu voi spune niciodată nimic rău despre cei care au condus sau conduc încă această comună

Revenind la candidatura sa pentru funcţia de primar în Crucea, Marcel Păvăleanu mărturiseşte că în această campanie electorală nu va spune nimic rău despre cei care au condus sau conduc încă această comună, considerând că prin munca lor „sunt aici, la acest nivel. Deci fiecare are un merit, iar obligaţia celui care va veni este să realizeze mai mult decât predecesorul”.

Candidatul PDL pentru Primăria Crucea a subliniat că în calitate de primar îşi propune să-i sprijine pe crescătorii de animale, prin înfiinţarea unui centru de colectare a laptelui, iar o prioritate va fi şi rezolvarea problemelor legate de alimentarea cu apă. El a mai arătat că îşi doreşte ca în cel mai scurt timp, comuna Crucea să devină o localitate turistică adevărată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul director al Sucursalei Suceava a Companiei de Uraniu candidează pentru funcţia de primar în Crucea.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fostul director al Sucursalei Suceava a Companiei de Uraniu candidează pentru funcţia de primar în Crucea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei