Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mai 2012 - Anul XVII, nr. 104 (5009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inedit

Liberalii atacă Primăria Slatina cu social-democratul Petru Simeria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean Petru Simeria îşi va încerca norocul pentru funcţia de primar al comunei Slatina. Simeria nu va candida din partea PSD sau a USL, aşa cum probabil că v-aţi fi aşteptat, ci va reprezenta PNL la alegerile din 10 iunie. Venit în PSD în mai 2005, Petru Simeria a declarat că ar fi demisionat din partid în urmă cu câteva luni, iar recent s-a înscris în PNL pentru a putea candida la Primăria Slatina.

„Să fi avut un candidat comun din partea USL pentru funcţia de primar cred că era soluţia cea mai bună, dar şi această variantă poate reprezenta soluţia câştigătoare”, a declarat Petru Simeria.

Plecarea actualului consilier judeţean de la PSD la PNL este o strategie prin care reprezentanţii USL Suceava încearcă să-l detroneze din fruntea Primăriei Slatina pe democrat-liberalul Ilie Gherman.

Aflat la conducerea acestei primării din 1996, Ilie Gherman a reuşit să reziste atât prin modul său personal de a-şi impune punctele de vedere, cât şi datorită faptului că sătenii din Găineşti şi Slatina sunt pe poziţii divergente de zeci de ani. Pentru a-l contracara pe Gherman, cei de la USL au gândit o strategie prin care să atragă voturi. Candidatul PSD este de loc din Găineşti şi ar urma să primească voturile oamenilor din această localitate, în timp ce Petru Simeria, de loc din Slatina, ar urma să atragă voturi din această zonă. Rămâne de văzut dacă strategia celor de la USL va da roade sau dacă Ilie Gherman va ajunge primar pentru a cincea oară consecutiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii atacă Primăria Slatina cu social-democratul Petru Simeria.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Liberalii atacă Primăria Slatina cu social-democratul Petru Simeria3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei