Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mai 2012 - Anul XVII, nr. 101 (5006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ambiţie

Ţintele electorale ale democrat-liberalilor suceveni la alegerile locale din iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câştigarea unui număr de 70 de primării, inclusiv primăria municipiului reşedinţă de judeţ, a preşedinţiei Consiliului Judeţean, precum şi obţinerea majorităţii în deliberativul judeţean şi în Consiliul Local Suceava reprezintă ţintele electorale ale democrat-liberalilor la alegerile locale din 10 iunie.

Acestea au fost dezvăluite într-o conferinţă de presă de şeful de campanie al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan. Bălan, care deţine şi funcţia de secretar general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, a declarat că democrat-liberalii au candidaţi la funcţiile de primar în toate cele 114 localităţi, dar şi liste complete de candidaţi pentru mandatele de consilier judeţean şi de consilier local.

„Avem 1.962 de candidaţi la consiliile locale şi 45 la Consiliul Judeţean”, a subliniat şeful de campanie al PD-L Suceava. Ioan Bălan a menţionat că PD-L îşi propune să ducă o campanie constructivă în care să fie prezentate programele de dezvoltare a judeţului şi realizările primarilor PD-L.

„Chiar dacă suntem acum în opoziţie la nivel naţional, la nivel judeţean suntem la putere şi aşa vrem să fie şi după data de 11 iunie. Ne propunem o campanie în care să prezentăm numeroasele realizări ale primarilor noştri. Avem şi localităţi în care nu avem primari în funcţie cărora vrem să le dăm exemplul localităţilor cu primari PD-L”, a declarat Bălan.

Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L vrea să fie cea mai bună din ţară

Parlamentarul democrat-liberal a adăugat că ambiţia Organizaţiei Judeţene  Suceava a PD-L este aceea ca după alegerile locale din iunie să se claseze în topul organizaţiilor PD-L cu cele mai bune rezultate la nivel naţional, poate chiar pe locul întâi.

„Ne propunem ca după alegerile din iunie să fim pe podium la nivel naţional şi, de ce nu, să ocupăm chiar primul loc. Trebuie să amintesc faptul că în urma tuturor alegerilor de până acum noi ne-am situat undeva pe locurile patru-cinci ca rezultate electorale. Acum ne propunem mai mult, chiar şi locul întâi”, a spus Bălan.

El a mai anunţat că duminică, 6 mai, va avea loc lansarea la nivel naţional a tuturor candidaţilor PD-L, delegaţia suceveană urmând să participe cu un efectiv de 250 de persoane, printre care se vor regăsi toţi cei 114 candidaţi la funcţiile de primar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţintele electorale ale democrat-liberalilor suceveni la alegerile locale din iunie.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ţintele electorale ale democrat-liberalilor suceveni la alegerile locale din iunie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vise de oameni nebuni....... trimis de
( 4 mai 2012, 13:48:45
asa viseaza pdl-ul in toata tara nu numai la SV.
2.   Nelutu Bulan,mare grandoman trimis de
( 4 mai 2012, 17:59:55
Grandomania este sora buna cu prostia.
De la revolutie incoace avem parte numai de milionari de carton,gen Nelutu,care au facut bani necinstiti si cred ca sunt destepti,ba pe deasupra mai dau si lectii cat sunt de tari"la cap".
3.   ULTIMUL SONDAJ CSCI trimis de
( 4 mai 2012, 21:32:28
Datele ultimului sondaj CSCI spun asa:
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri generale, pentru Parlamentul României, coaliţia USL ar obţine o victorie zdrobitoare, cu 67% din voturile electoratului. Partidul Poporului, al lui Dan Diaconescu, s-ar clasa pe locul doi, cu 14%, în timp ce PDL ar întruni 12% din sufragii. restul partidelor, inclusiv UDMR, nu ar intra în Parlament.Cred ca procentul de 12% PDL este mult mult mult prea mare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei