Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mai 2012 - Anul XVII, nr. 101 (5006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Onofrei spune că PSD a exercitat presiuni asupra candidaţilor PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat în cursul zilei de ieri că liderii social-democraţi suceveni au exercitat presiuni asupra primarilor PD-L, care au şanse reale să câştige un nou mandat, pentru a se înscrie în PSD. Onofrei a arătat că în ciuda acestor presiuni, eficienţa PSD şi a USL în racolarea primarilor PD-L a fost aproape zero. Mai mult, Orest Onofrei a subliniat că PD-L Suceava a demonstrat că este o organizaţie politică puternică.

„Prin depunerea candidaturilor la Consiliul Judeţean şi la toate primările din judeţ, PD-L Suceava a dovedit în primul rând faptul că este o organizaţie extreme de puternică. Atât înainte de moţiune, dar în special după adoptarea acesteia, a început o ofensivă din partea celor din USL pentru a lua candidaţi credibili, eligibili şi cu şanse de câştig din toate localităţile. Presiunile au fost imense şi metodele supercunoscute, pentru că faţă de ceea ce condamna USL, şi în special PSD, ei excelează în a folosi metodele extrem de eficiente pentru a determina un om să-şi schimbe opţiunea. Sunt profesionişti în zona asta, extrem de eficienţi şi au ştiinţa dezinformării la ei acasă”, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L Suceava.

Orest Onforei a subliniat că insuccesul social-democraţilor de a racola candidaţi democrat-liberali demonstrează faptul că în judeţul Suceava PD-L este un partid puternic, iar prin comparaţie, „cei de la USL au fost extrem de slabi”. Onofrei a precizat că USL a reuşit să racoleze doar un singur primar, cel din Drăgoieşti, acesta stând în sondaje mai slab decât actualul candidat al PD-L din această comună.

 

„Populaţia îşi va aduce aminte de metodele de racolare ale PSD din <perioada glorioasă 2000 – 2004>”

Onofrei a mai spus că USL a reuşit să convertească pe ultima sută de metri şi un deputat de la PD-L, Gheorghe Coroamă, care în ziua în care şi-a depus candidatura pentru Primăria Putna din partea USL era „transfigurat” în urma presiunilor făcute asupra lui de către PSD. „Întâmplarea face ca eu să fi fost acolo când şi-a depus candidatura. Şi am găsit un om cu care nu puteai să stai de vorbă. Era distrus, transfigurat, şi păzit foarte bine de către cineva de la PSD. Cred că l-au păzit până la 12 noaptea. Acesta este câştigul celor de la PSD în comparaţie cu cei 11 sau 12 primari care au venit, de bună-voie, de la USL la PD-L”, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L Suceava.

Onofrei a mai declarat că, deşi PSD a criticat PD-L, social-democraţii au început imediat cu racolarea primarilor, având şi metodele din „perioada glorioasă 2000 – 2004”.

„Ei tot au spus de ceea ce făcea PD-L şi USL nu făcea. Ei bine, uitaţi că şi USL face. Spuneau de noi că am fost un regim autoritar, dictatorial. Populaţia se va convinge foarte repede, prin comparaţie, care este diferenţa. Iar populaţia îşi va aduce aminte de perioada glorioasă a acestor metode, din 2000 – 2004”, a mai spus Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei spune că PSD a exercitat presiuni asupra candidaţilor PD-L.
 Vizualizări articol: 1046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Onofrei spune că PSD a exercitat presiuni asupra candidaţilor PD-L1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ZERO-nofrei ZERO-rest de senator trimis de
( 4 mai 2012, 18:12:58
Orest Onofrei,un zero de om care a omorat un copil pe trecerea de pietoni la Bacau,avand 80 km/ora,dar a fost gasit "nevinovat".Astfel un criminal a ajuns in parlament unde vorbeste numai prostii.
USL-ul trebuie sa dea jos clica de criminali,care au infometat poporul.
2.   Presiuni a exercitat PDL asupra romanilor trimis de
( 4 mai 2012, 18:34:55
PDL a fost un partid dictatorial si tradator de tara.Azi tribunalul a anulat decizia de infiintare a sectiei de medicina in limba maghiara.Tot ce a facut PDL a fost anticonstitutional,antiromanes pomenesc de furtul CASS de la pensionari,de 25% din venit de la bugetari,de vanzarea pe doi lei CUPRUMIN la trei canadieni rupti de foame(noroc ca nu s-a realizat)de gazele de sist de la Chevron,de Rosia Montana,de faptul ca Harghita si Covasna sunt judete unguresti,de demolarea invatamantului romanesc,de atacarea sanatatii romanilor si a fiintei nationale prin desfiintarea spitalelor,de aruncarea banului public in parcuri la tara ,in paduri,bazine de inot,patinoare.
3.   Cuplul Sandu-Catalin trimis de
( 5 mai 2012, 11:51:32
Baisanu si Nec hifor au sunat si au vizitat acas toti primarii PDL,amenintandu-i sa treaca la comunism, ca altfel...niste oameni fara caracter. de paft ce sa vorbim de caracter la Sandu?pentru bani si-ar vinde si partidul?Parol...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei