Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mai 2012 - Anul XVII, nr. 101 (5006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Onofrei: Cruciada lui Ponta s-a transformat în invazia popoarelor migratoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Aşa-zisa cruciadă a lui Victor Ponta s-a transformat în invazia popoarelor migratoare”. Afirmaţia îi aparţine prim-vicepreşedintelui PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, care a precizat că în aşa fel poate fi caracterizată atitudinea liderilor USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta. Onofrei a precizat că atunci când era în opoziţie, Victor Ponta făcea afirmaţii care lăsau să se creadă că a pornit o cruciadă prin care intenţiona să convertească România la democraţie şi, în acelaşi timp, anunţa că pregăteşte o echipă de miniştri „buni de mers la muntele Athos cu ei”.

„Ori toată această cruciadă s-a transformat într-un fel de invazie a popoarelor migratoare, iar acum explică cum vor pârjoli tot, până la femeia de serviciu. Spun popoare migratoare pentru că aproape patru ani au condamnat cu vehemenţă şi aproape de credibilitate gaşca PD-L, acoliţii lui Băsescu, traseiştii, mafia din port, mafia de pe zona de vest şi miniştrii agramaţi. Iar acum, nici nu au venit la guvernare şi toate acestea sunt prezente la ei. Au preluat mafia de vest, pe care au condamnat-o cu nume şi prenume, mafia din port, care acum sunt toate  la USL. Şi mai mult, Guvernul imaculat pe care l-au anunţat este contestabil înainte să fie numit”, a declarat Orest Onofrei.

El a criticat inclusiv atitudinea actuală a liderilor USL faţă de UNPR, partid despre care au spus, în trecut, că este format din trădători şi traseişti care au distorsionat votul populaţiei. Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava a spus că înainte de a prelua guvernarea, atât Crin Antonescu, cât şi Victor Ponta au refuzat orice dialog dacă erau prezenţi şi cei din UNPR.

„Noi le mulţumim celor din UNPR pentru că, inclusiv cu ajutorul lor, ţara a fost guvernată, şi nu ne putem dezice de colaborarea pe care am avut-o cu dumnealor. Dar acum, nu înţeleg cum cei de la USL îi iau în braţe aşa de repede pe cei pe care i-au scuipat ieri şi i-au batjocorit. Se vede că este o convertire a lui Victor Ponta în sens extrem de negativ. Sau dacă nu este o convertire, este o revenire la vechile valori ale PSD din 2000 – 2004”, a mai spus Onofrei.

 

Onofrei: Românii vor vedea în mod clar o diferenţă, în sens negativ pentru USL

Pe de altă parte, el a mai adăugat că în ultima vreme, în presa centrală au apărut întrebări de ceea ce va face PD-L de acum înainte. Orest Onofrei a ţinut să sublinieze că PD-L „face bine şi se ocupă de alegerile locale”, însă mai important este ceea ce face USL.

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava a declarat că din punctul său de vedere, USL a început să le facă rău românilor chiar înainte de a veni la guvernare. „Dacă PD-L nu reacţionează foarte tare acum, pentru că avem treabă, în schimb piaţa nu o opreşte nimeni să reacţioneze, cursul nu îl poate opri nimeni, bursa nu o opreşte nimeni, economia nu o poate opri nimeni. Nimeni nu le poate opri să reacţioneze. Şi au reacţionat, şi din păcate au făcut-o extrem de negativ. Şi vedem că la uriaşele promisiuni pe care le-au făcut, când s-au lovit de pragul de sus al realităţii, şi-au schimbat discursul”, a declarat Onofrei.

El a mai spus că speră ca Victor Ponta să fie un premier realist, care să conducă după capacitatea pe care o are el, şi nu „distorsionat şi influenţat de metehnele vechi din PSD”. Orest Onforei a mai spus că deşi liderii USL au criticat faptul că PD-L şi guvernarea acestui partid au fost conduse „din altă parte”, Victor Ponta nu a respectat minima democraţie în PSD atunci când a anunţat miniştrii. Onofrei a arătat că miniştrii viitorului Guvern au fost mai întâi anunţaţi de Ponta şi abia apoi au fost prezentaţi spre a fi validaţi şi de membrii PSD.

„Consider că românii vor face foarte repede diferenţa între ceea ce au făcut guvernele PD-L, prin oameni, prin program şi prin proceduri, şi ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni. Românii vor vedea în mod clar o diferenţă, în sens negativ pentru USL”, a încheiat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: Cruciada lui Ponta s-a transformat în invazia popoarelor migratoare.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei: Cruciada lui Ponta s-a transformat în invazia popoarelor migratoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CONFIRMARE trimis de
( 4 mai 2012, 21:08:09
AICI DOM' ONOFREI AI CAZUT PE,,FELIE''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA C-LUNG, URA FATA DE DE ARBORI NU MAI ARE PRECEDENT.
SE DEFRISEAZA IN PLIN CENTRUL GUBERNEI ,DE ZICI CA ,,MAGOGII'' AU DAT DIN NOU NAVALA.NU MAI FAC REFERIRE LA ORIGINI,SE POATE INTERPRETA IN MAI MULTE FELURI,DAR TOTUL LASA IMPRESIA, CA GUBERNA TREBUIE SA DEVINA O SIMPLA ARATURA CA LA BOTOSANA DE EXEMPLU.
DECRETELU E DISPERAT,A STRANS APROX. 1500 DE SEMNATURI,CEI DE LA ,,ASOCIATIA PREAFERICITILOR CONTRIBUABILI C-LUNGENI''SPUN CA SEMNATARII AU ACHIZITIONAT SCHIURI INCA DE ACUM 7 ANI, DE CAND-S- A DEMARAT SI MODIDIFICAT PROIECTUL,
MULTI DINTRE EI VENERABILI CARE MAI SPERA SA SE DEA CU SCHIURILE,INSA TOTUSI SE NASTE O INTREBARE:
FOSTUL DIRECTOR DE LA ,,CSM RARAUL'' CARE A ACHIZITIONAT VREO 10 PERECHI DE SCHIURI,CU 700 MIL LEI,A SEMNAT TOT DE 10 ORI???
,,SCHIORII'' FIIND APROX. 1396 DE PERS.,CEILALTI CE SUNT?GURILE RELE ,SPUN CA ACESTIA AR FI ,FANI AI SEMSFOARELOR,ZILNIC II POTI VEDEA PE BANCILE DE PE PLATOUL CENTRAL,PRIVIND ,,VRAJITI''LUMINILE COLORATE SI INTERMITENTE ALE SEMAFOARELOR.PRECIS ISI VOR BOTEZA SI NEPOTII,PE LANGA NUMELE DE TELEVIZOR,ARAGAZ,FRIGIDER SI CU NUMELE DE SEMAFOR.DORINTA LE-A FOST INDEPLINITA.MAI RAMANE SA-SI RIDICE ,,TRAISTA MILOGULUI'' LA ALEGERI!
,,CE-AM ALES BULES,CE-AM CULES,MUCLES''!!!!
2.   INTREBARI,INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
( 4 mai 2012, 22:50:37
CATE ,,SPALATORII'' DE BANI ARE FOSTA INTR. SECU -KGB,IPEG LA C-LUNG????CATE APARTIN DE FISC SAU SEMIPRIMARIE????
ASTEPTAM CU NERABDARE UN RAPORT AL,,COMISIEI JUDETENE DE ACTIUNE IMPOTRIVA CORUPTIEI -SUCEAVA''-COMPONENTA CE VA FI PUBLICA CAT DE CURAND.
ASTA DOAR ASA CA SA NU MAI SPUNA PP-DD,CA USL+PDL+ACELASI ,,RAHAT'' SOVIETIC!!!
UN WEEK END LINISTIT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei