Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 apr 2012 - Anul XVII, nr. 91 (4996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţii

Democrat-liberalul Vasile Tablan scoate la iveală proiectele care răspund nevoilor siretenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asfaltarea străzilor Moldovei, Castanilor, 1 Mai, Tudor Flondor, Ştefan Petriceicu Vodă, Laţcu Vodă, Sucevei, repararea drumului european E85 la intrarea în oraş, sprijinirea fermelor agricole în vederea asocierii pentru a putea beneficia de facilităţile financiare oferite de Guvern şi de programele europene, atragerea de noi investitori, precum şi sprijinirea micilor întreprinzători pentru crearea de locuri de muncă, dezvoltarea şi accesarea programelor transfrontaliere de infrastructură şi extinderea reţelei de canalizare, apă potabilă şi gaz pe încă 14 străzi, pregătindu-le astfel pentru modernizare, sunt proiectele urgente de care oraşul Siret are nevoie în perioada următoare, proiecte identificate de preşedintele organizaţiei locale a PD-L, Vasile Tablan, candidatul democrat-liberalilor la funcţia de primar la alegerile locale din 10 iunie.

Tablan, care a condus Primăria Siret până în anul 2008, consideră că aceste proiecte pot fi puse în practică printr-o colaborare strânsă cu Consiliul Judeţean.

Tablan a declarat: „Cu toate că în ultimii opt ani s-au modernizat 23-25 străzi, acest lucru reprezentând circa 43-45% din totalul reţelei stradale a oraşului, mai este mult de făcut în această direcţie, concomitent cu dezvoltarea utilităţilor pe străzile care urmează să fie modernizate. De aceea, în prima etapă am cuprins pentru modernizare o serie de străzi care sunt echipate cu utilităţi, urmând ca pe măsură ce se extinde reţeaua de apă potabilă, canalizare şi gaz să continuăm programul de modernizare. Soluţia rezolvării acestor probleme ar fi accesarea de fonduri nerambursabile cu sprijinul Consiliului Judeţean şi făcând echipă cu domnul preşedinte Gheorghe Flutur. Consider că această echipă poate găsi soluţiile la rezolvarea multor probleme cu care se confruntă oraşul Siret”.    

 

Tablan : „Iniţiativele promovate de consilierii PD-L nu au fost aprobate pentru a fi introduse pe ordinea de zi a şedinţelor Consiliului Local”

Vasile Tablan a ţinut să sublinieze că parte din proiectele de care au nevoie siretenii ar fi putut fi puse în practică încă din acest mandat dacă ar fi fost aprobate iniţiativele consilierilor democrat-liberali.

Preşedintele PD-L Siret a declarat: „Nu a existat o colaborare din cele mai fericite pentru oraşul nostru între conducerea primăriei şi democrat-liberali. În primul rând nu s-a dorit o echipă Popoiu (nr.actualul primar liberal al oraşului Siret)- Tablan, care după mine ar fi reprezentat o soluţie foarte bună pentru problemele oraşului. După aceea toate iniţiativele legislative locale promovate de consilierii PD-L nu au fost aprobate pentru a fi introduse pe ordinea de zi a şedinţelor Consiliului Local. Mai mult, la plecarea mea din primărie, în 2008, şi după predarea pe bază de proces verbal a situaţiei economico-sociale a oraşului l-am rugat pe domnul primar, dacă vor fi probleme cu proiectele derulate sau cu cele în derulare, să mă solicite pentru rezolvarea acestora, dar nu a făcut-o. Ar fi fost o soluţie de rezolvare a problemelor care au apărut în unele proiecte derulate, dar a căror garanţie de bună execuţie a fost eliberată de actuala conducere a primăriei”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalul Vasile Tablan scoate la iveală proiectele care răspund nevoilor siretenilor.
 Vizualizări articol: 600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democrat-liberalul Vasile Tablan scoate la iveală proiectele care răspund nevoilor siretenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daaaaa,din nou Tablan trimis de
(20 apr 2012, 11:23:46
Domnu Tablan,cu ce bani se va face modernizarea de data asta,va da Flutur? Cu ultimile modernizari facute cand a-ti fost la conducerea primariei,a ramas saracu Siret cu datorii ca peste 20 de ani o sa scape de ele,iar pana atunci nu se va mai face nimic ca nu au saracii de unde sa scoata...e mai mare rata anuala decat bugetu anual...deci,eu unu as vota Tablan,e cu Flutur si mai face si smecherii.
2.   Tablan intre US+L si PD+L trimis de
(20 apr 2012, 12:30:30
Nu cred nimic din ce spune domnia sa . In Siret se intampla mai mult decat lucruri bizare Directorul adjunct de la Scoala Generala- cumnata vicelui de la PNL, viitorul directior de la liceu si adjunctul(-a)...provin tot de la PNL, spitalul de cronici- PNL, posta PNL, vama-cantar PNL,deci urmeaza ca si tablan s=-o taie la PNL...cu prima ocazie cand va avea girul nasului si finului, liderii politicului din siret. Rusine PDL siret,,,,ca niciodata nu sunteti in stare de nimic..Desfiintati-va...ori treceti la PNL...ca si asa au nevoie de cadre....si-i la moda...Numai asa PDL ...scapa de...L. Cu respect....Antonel din Siret...!
3.   REFLECTII TABLANIENE trimis de
(20 apr 2012, 14:27:47
Drumul E85 va fi reparat de Administratia Nationala a drumurilor pentru ca este drum national si nu apartine de oras. Aceasta promisiune fie nu are acoperire fie urmareste deturnarea fondurilor locale.
Proiectele domnului Tablan sunt bine mersi. Nu sunt bani pentru creditul "Utilitati si mediu". Vreo 10 miliarde. Daca se imprumutau bani cu masura era pentru toate. Apropo eu nu am nimic impotriva angajarii unor credite dar exista o limita legala si o limita a bunului simt. Ori Siretul a luat si mai mult decat permite legea si mai mult decat poate plati.
Domnul Tablan regreta ca nu a fost viceprimar in mandatul primarului Popoiu. POATE NE SPUNE INSA SI CUM A TRAS TOATE SFORILE POSIBILE CA IN 2004 SA-L FUGAREASCA PE POPOIU DIN PRIMARIE PENTRU CA NU A VRUT SA-I SEMNEZE CREDITUL UTILITATI SI MEDIU. SI ASTA DUPA CE INAINTE DE ALEGERI I-A SPUS CA IL VREA VICEPRIMAR. Ma intreb cum putea domnul Popoiu sa mai aiba incredere sa-l ia viceprimar daca in 2004 domnul Tablan i-a infipt cutitul in spate. Ar trebui ca oamenii sa stie ca domnul Popoiu a fost pur si simplu FUGARIT din primarie in 2004.
Cat despre contributia domnului Tablan la succesele domnului Flutur aceasta este inexistenta. Domnul Flutur a obtinut cele mai frumoase rezultate la Siret cu echipa formata din actualii liberali. Si ii cunoaste personal cred pe toti pentru ca au colaborat in campaniile din 2000 si 2004. Cu domnul Tablan nu a obtinut mare lucru. Domnul Tablan a alergat numai la functie la avantaje. Anul trecut s-a suparat pe PDL si pe domnul Flutur ca ... fermierul pe sat si a plecat din partid iar anul asta a revenit ... mielusel pentru ca PSD nu l-a mai dorit. Asa ca domnul Tablan intai sa fie consecvent sa apere cu sinceritate o linie politica si apoi sa povesteasca cat de bine se are cu liderii vremii.
Si apropo de buna executie : ASFALTUL TURNAT DE DUMNEAVOASTRA IN CALITATE DE ANGAJAT LA DRUMURI SI PODURI SI SEF DE LUCRARI LA SIRET A INCEPUT SA CRAPE. POATE NE SPUNE EXECUTANTUL DE CE.
4.   Un loz pierdut trimis de
(20 apr 2012, 20:28:44
Eu cred ca dupa 4 ani de viceprimar si 12 ani de primar , sa nu reuseti cu 2 luni inainte de alegeri sa asfaltezi orasul , esti ZERO. Sa nu dai apa rece tot cu doua luni inainte de alegeri , esti ZERO. Sa pleci la PDL apoi sa vii la PSD , CANDIDAT , si dupa ce USL a stabilit alt candidat , sa vii inapoi la PDL cu o tasca de "promisiuni" de flutur (care va fi zero da iese USL-ul) , (flutur ca nu a dat nici un ban la Siret , cu marele ,cu mic senator de Siret) esti ZERO . Deja ai trei de zero .adica trei nule . Du-te in pensie , lasa Siretul pe mana tinerilor.
5.   Niste rai, liberalii de la Siret trimis de
(21 apr 2012, 10:00:35
Nu au vrut ajutorul marelui om, s-au opus initiativelor pedelistilor in consiliul local, doua la numar: prima, au vrut sa desfiinteze spitalul de psihiatrie, intr-un oras in care li s-a parut ca erau prea multe locuri de munca, iar cealalta inititiativa avuta de pedelisti a fost sa il puna pe Taban viceprimar. Adica liberalii sa isi lege o piatra de moara de gat, cu un individ care traieste pe alta planeta si nici nu stie ce se petrece in Siret. In rest, varza.... Îi doresc mult spor in campanie, poate dupa ce pierde si de data asta se duce naibii cu tot cu Prodan si cu Flutur, ca m-am saturat de minciunile lor.
P.S. Mimilica spune adevarul la secventa cu p.i,satul, s-a intamplat in 2008, inainte de alegeri. Oricum, faza e stiuta de tot orasul... Poate asa afla si Flutur si o sa caute un candidat care nu sufera de incontinenta urinara pe fondul consumului excesiv de alcool...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei