Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2012 - Anul XVII, nr. 85 (4990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Mihai Sandu Capră acuză guvernul PDL că a oferit o nouă mită din bani publici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Sandu Capră, consideră că prin alocarea ultimelor fonduri pentru primării, actualul Guvern a oferit o nouă mită electorală pentru ca PD-L să-şi păstreze primarii. Sandu Capră a explicat că momentul ales de Guvern pentru a emite actul normativ prin care au fost alocaţi bani din Fondul de rezervă bugetară pentru primării nu este unul întâmplător.

„Gestul puterii vine într-un moment în care tot mai mulţi aleşi din primăriile deţinute de către PD-L, primari, consilieri locali şi judeţeni, iau decizia de a părăsi acest partid”, a declarat vicepreşedintele PNL Suceava, care a mai adăugat că „Hotărârea de Guvern publicată în Monitorul Oficial în data de 6 aprilie 2012 nu este altceva decât o nouă mituire, preelectorală, a aleşilor locali portocalii, emisă în speranţa de a găsi o soluţie pentru a stopa debandada şi disperarea care au cuprins acest partid”.

Făcând referire la fondurile alocate primăriilor din judeţul Suceava, Mihai Sandu Capră a spus că cei mai mulţi bani au ajuns la primăriile conduse de primari PD-L.

„În demersurile de a-i opri pe cei care nu mai vor să îşi asocieze viitorul cu un partid în cădere liberă, PD-L aruncă din nou în joc, folosind cea mai înaltă instituţie guvernamentală, mita din banul public. Cel mai probabil liderii partidului de guvernământ vor trebui să accepte o realitate ce nu poate fi contrazisă, şi anume că fără a primi promisiuni de bani publici, fără ameninţări şi constrângeri, tot mai mulţi lideri locali ai PD-L aleg să plece către USL”, a declarat vicepreşedintele PNL Suceava. El a mai adăugat că actualii guvernanţi nu au reuşit să demonstreze că pot asigura o gestiune transparentă şi corectă a banilor publici şi în interesul cetăţenilor.

„Această ultimă alocare guvernamentală nu este cu nimic diferită faţă de practicile folosite în ultimii patru ani de către Guvernul PD-L”, a încheiat Mihai Sandu Capră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Sandu Capră acuză guvernul PDL că a oferit o nouă mită din bani publici.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mihai Sandu Capră acuză guvernul PDL că a oferit o nouă mită din bani publici5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Capra liberala trimis de
(11 apr 2012, 11:19:30
capra vrem exemle concrete de primari pd-l care au parasit partidul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei