Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mar 2012 - Anul XVII, nr. 74 (4979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Mihai Sandu Capră: Premierul Ungureanu pune piedici începutului de campanie pe bani publici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Sandu Capră, consideră că premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu, intenţionează să pună piedici campaniei electorale pe bani publici. El a arătat că începutul acestei săptămâni a fost marcat de reacţia fără precedent a premierului Mihai Răzvan Ungureanu, care a intrat într-un conflict deschis cu majoritatea parlamentară.

Sandu Capră a subliniat că „mărul discordiei” a fost strategia de alocare a fondurilor guvernamentale către primării. Vicepreşedintele PNL Suceava a mai spus că Mihai Răzvan Ungureanu şi partidele din coaliţia de guvernământ au strategii diferite cu privire la modul de alocare a fondurilor pentru administraţiile publice locale.

„Trântitul de uşă a fost mai mult decât o figură de stil, Mihai Răzvan Ungureanu părăsind sala de şedinţe împreună cu ministrul Finanţelor şi cel al Justiţiei. Trebuie remarcat faptul că în contextul în care banii vizaţi de către parlamentarii coaliţiei de guvernare erau meniţi primăriilor PD-L, UNPR şi UDMR, reacţia premierului pune piedici începutului de campanie pe bani publici”, a declarat Mihai Sandu Capră. El a mai adăugat că, în sine, decizia premierului Mihai Răzvan Ungureanu este una corectă şi ar trebui privită „cu o rezervă ce ţine de imagine şi jocul politic”.

„Nu se pot aloca bani cu dedicaţie politică, aşa cum nu se poate ca primarii partidului aflat la guvernare să fie permanent favorizaţi de către puterea de la Bucureşti. Ar trebui să conteze proiectele aflate în derulare şi cele noi, precum şi importanţa acestora pentru comunităţi. Dar, din păcate, tema alocărilor bugetare discreţionare a fost o practică frecventă în guvernarea PD-L. Nu ştiu cât din gestul premierului Ungureanu, deşi îndreptăţit, are acoperire în realitate. Va trebui să aşteptăm, să vedem dacă voinţele baronilor PD-L şi şantajul partidelor aflate în coaliţia de guvernare nu vor fi mai puternice”, a precizat vicepreşedintele PNL Suceava.

Mihai Sandu Capră a spus că premierul României a mai avut o tentativă să oprească fondurile pentru construcţiile de bazine de înot, însă intervenţia fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea l-a făcut să se răzgândească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Sandu Capră: Premierul Ungureanu pune piedici începutului de campanie pe bani publici.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mihai Sandu Capră: Premierul Ungureanu pune piedici începutului de campanie pe bani publici1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne Fereste-ma de prosti trimis de
(29 mar 2012, 19:52:58
In primul rand ai un nume destinat ca sa o iei de la sefii din PNL ! Si nu mai latra ca nu esti nici macar 0.000000000001 % cat Ungureanu ! Te dai prea sus domnule "CAPRA" !! Stai aici si priveste "fluturii"!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei