Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2012 - Anul XVII, nr. 60 (4965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Noul staff PD-L Rădăuţi a fost validat de conducerea judeţeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, cel care asigură interimatul la preşedinţia Organizaţiei Municipale PD-L Rădăuţi, şi-a construit echipa cu care va lucra la vârful organizaţiei locale. Mai exact, la finele săptămânii trecute, Biroul Permanent Judeţean a validat componenţa noului Birou Permanent Local al Partidului Democrat Liberal – Organizaţia Municipiului Rădăuţi, birou din care fac parte 21 de membri. Biroul este constituit din şapte vicepreşedinţi, dirigintele de oficiu poştal Dorel Donisan, profesorul Daniel Hrenciuc, oamenii de afaceri Constantin Vasile Lazăr şi Florin Mitric, managerul Spitalului Municipal, Dorin Tibeică, medicul Cezar Aurelian Radu şi directorul Colegiului Agricol „Andronic Motrescu”, profesorul Florin Drîmbă.

Acestora li se mai adaugă nouă secretari executivi, trezorierul Ionuţ Ruban, preşedintele organizaţiei de pensionari Horia Vasilescu, preşedintele organizaţiei de tineret Marius Grijincu şi preşedintele oamenilor de afaceri Mircea Vlădean.

 

Olărean: Mă bazez pe colegii mei şi am siguranţa că vom face o echipă bună

Liderul PD-L Rădăuţi, primarul în exerciţiu Aurel Olărean, a declarat: „Cred că noua echipă a conducerii Organizaţiei Partidului Democrat-Liberal din municipiul Rădăuţi este o echipă de valoare. În biroul rădăuţean se regăsesc oameni de calitate, oameni care sunt dispuşi să lupte pentru organizaţia noastră. Chiar dacă am trecut printr-o perioadă <tulbure> la nivelul organizaţiei, sunt sigur că deja am intrat în ritm normal, ritmul care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele noastre pe termen scurt, mă refer la câştigarea unui nou mandat de primar şi a majorităţii în Consiliul Local. Mă bazez pe colegii mei şi am siguranţa că vom face o echipă bună, echipa câştigătoare la alegerile din iunie”.

Noua conducere a pedeliştilor rădăuţeni a fost instalată după ce în urmă cu circa zece zile fostul preşedinte de la organizaţia municipală, profesorul Petru Carcalete, şi-a depus adeziunea la Partidul Naţional Liberal, condiţii în care biroul permanent local de la vremea de atunci s-a autodizolvat. La mijlocul săptămânii trecute, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, s-a deplasat la Rădăuţi, unde l-a desemnat la conducerea organizaţiei pe Aurel Olărean. În acelaşi timp, Flutur i-a dat lui Olărean libertatea de a-şi alege o echipă care are „un mandat simplu, câştigarea alegerilor locale şi pentru Consiliul Local Rădăuţi”, după cum spunea preşedintele pedeliştilor suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul staff PD-L Rădăuţi a fost validat de conducerea judeţeană.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 8 voturi
Noul staff PD-L Rădăuţi a fost validat de conducerea judeţeană1.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
(13 mar 2012, 11:25:50
Olărean s-a mișcat de 10 ori mai repede ca Carcalete. Carcalete a urmarit numai interesul personal și cel politic. E bine că Olărean își dă interesul și nu fuge.
2.   ... trimis de
(13 mar 2012, 11:28:00
Au facut echipa buna si sunt sigur ca se vor vedea si rezultatele....pozitive
3.   Comentariu trimis de
(13 mar 2012, 11:33:33
are timp sa fuga dupa ce va vedea rezultaul alegerilor!!!
desi il stimez pe olarean ca a facut destule pentru radauti si se putea si mai bine, pacat ca e din PDL!!!
mai stam de vorba si comentam si pe 11.06.2011, adica a2a zi dupa alegeri.
4.   Comentariu trimis de
(13 mar 2012, 12:46:11
Olarean este speriat rau , santajeaza oameni din partid ,le acorda licitatii celor care-l sustin ,ii ameninta pe cei care pleaca , pune la punct strategii de fraudare ,poate candideaza la Marginea s-or gasi si acolo unii sa se imbrace in pardesie negre mirosind a alcool si sa umble in urma lui
5.   O adunatura! trimis de
(13 mar 2012, 20:37:45
Minunat birou are oala! Trei pupincuristi din consiliul local (Donisan, Hrenciuc si Lazar), Tibeica - inginerul care a falimentat sculele - mare meneger de spital pus de olarean, dr. Radu care e mare revolutionar in Botosani si caruia i-a dat un ha de teren moca, prof Dramba care a fost santajat si un Mitric care nu prea stiu ce cauta acolo, probabil a pus botul la promisiunile margineanului.
Fara grija s-au fipt si altii si o parte din ei se vor lamuri curand. Cuvantul lui olarean nu valoreaza nici doi bani! Mai vedem dupa alegeri.
6.   Comentariu trimis de
(14 mar 2012, 09:59:59
stati linistiti , pana la alegeri se mai bate cu cineva , scoate pistolul ,gafeaza cu cei din invatamant , din piata si din primarie si nu va putea sa-i mai spele imaginea nici televiziunea lui ,nici jalnicii mai sus numiti , iar cele 200 de babe sfatuite sa-l laude la emisiuni sau invitate la vreun revelion sa-si dea seama si sa-i intoarca spatele .iar fostii consilieri PDL nu mai rosesc in pentru gafele lui .Nu prea mai pot fi pacaliti oamenii - incultura , prostia si proasta crestere nu-si mai au locul printre noi .Despre oameni asemeni lui Napoleon spunea:...parvenitul ? " rahat in ciorap de matase"
7.   Nu mai vorbiti degeaba! trimis de
(14 mar 2012, 14:04:37
Exact asa s-a intamplat si acum vreo 4 ani....erau cativa care tot "latra" ca Olarean e vai de el...si ca nu o sa faca nimic ...si lasa ca vorbim dupa alegeri si uite ca a iesit primar...asa ca nu va mai agitati ca iese si acum ..nu are treaba partidul...CETATENII VOTEAZA OMUL....NU PARTIDUL!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei