Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2012 - Anul XVII, nr. 24 (4929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac

Nechifor critică statul că nu este pregătit să intervină în situaţii de urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a criticat statul român că nu este pregătit să intervină în situaţii de urgenţă. El a dat exemplul situaţiilor create de ninsorile şi de gerul care s-au abătut peste ţară în ultimele zile arătând că au fost persoane care au murit cu zile din cauza „incompetenţei autorităţilor”. „Statul român nu poate să ia decizii categorice pentru că săptămâna trecută, atunci când a pornit acel viscol puternic, mai ales în sudul ţării erau elemente clare de a declanşa codul roşu de intervenţii în situaţii de urgenţă”, a declarat Nechifor, care a adăugat că „văd că pedeliştii au decis însă să anunţe doar cod portocaliu. Chiar nu am înţeles de ce s-au limitat, pentru că era limpede că vor fi căderi masive de zăpadă, că vor fi temperaturi foarte scăzute. Poate s-au ferit de cuvântul roşu, poate că au încercat cumva să maximizeze pe portocaliu, dar, din păcate, din această cauză au murit foarte mulţi oameni şi foarte mulţi români au avut de suferit. Mai mult de atât, s-au implicat foarte multe forţe inutil, s-au cheltuit foarte multe sume de bani pentru a repara ulterior ceea ce putea fi protejat şi prevăzut în primă instanţă. Cred că ar fi trebuit decis codul roşu, care însemna în primă fază interzicerea traficului pe drumurile publice şi, chiar dacă ar fi fost oameni nemulţumiţi, am fi reuşit să protejăm viaţa românilor, am fi reuşit să intervenim mult mai simplu pentru a degaja căile de acces”.
Nechifor a mai precizat că „e păcat că nu s-a învăţat nimic din experienţa trecutului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor critică statul că nu este pregătit să intervină în situaţii de urgenţă.
 Vizualizări articol: 757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor critică statul că nu este pregătit să intervină în situaţii de urgenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL = PCR = Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 11:20:40
Nechifor crede multe si reuseste putine! Sa ne explice domnia sa, de ce in cei aprox 4 ani de mandat ca parlamentar, unde a avut toate parghiile posibile si logistica necesara, nu a facut nimic pentru a imbunatati statul si viteza de interventie a acestuia. Sau macar sa ne zica ce a facut el in afara de gaura din scaunul din parlament.
1.1  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 22:43:49
Acest tanar urmas al PCR nu a facut nimic in viata sa, dar critica munca altora. Probabil ca statul roman e vinovat ca e frig. Trebuia sa încălzească atmosfera!
1.2  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 23:08:09
Afara e ger, Flutur e "vinovat". Asta spune Nechifor care ca parlamentar si europarlamentar nu a facut nimic. Acum vine sa dea lectii. Singurul lucru pe care l-a dovedit pana acum a fost incompetenta
1.3  RE: USL = PCR = Mizerie trimis de
( 3 feb 2012, 18:54:13
COROAMA, DELYKA, LOCCA, BUBUUTZU, TAREINCLANTA, COSOVANUANDREI, CETATEANONEST, PALIE, COROAMA - ce functie ai tu sau voi, acesti latrai pro-basescieni, pro-rosu-spalacit (pro-portocaliu pentru cei care nu inteleg aluzia)? citesc comentarii de ale voastre de saptamani intregi... fiecare aveti cate 3-4 / articol... si sariti ca arsi cand ataca cineva... Mama voastra e cumva ungur?
2.   Asa trimis de
(31 ian 2012, 12:27:42
Nechifor scuteste-ne cu criticiile tale...numai vorbe goale ....caracteristic PSD-ului
3.   ........... trimis de
(31 ian 2012, 12:29:11
Eu am mai zis ca tot Pdl-ul e de vina si pentru gerul de afara!
4.   Comentariu trimis de
(31 ian 2012, 13:38:40
si eu am mai zis: rusine NECHIFOR , ca te folosesti de durerea oamenilor pt a vea motiv sa iasa in presa. ma intreb , oare a jutata cu ceva familiile acelor oameni , sau e doar gargara......politica!?
5.   ............. trimis de
(31 ian 2012, 15:38:28
Nechifor nu e in stare sa intervina nici in conditiile unui bun demers a conducerii,chiar daca n-ar fi recesiune,ce sa mai vorbim de situatii de urgenta?!Ca europarlamentar ce a fost n-a implementat nimic util pe plan local,ce sa mai vorbim de altele?!Sa vii sa vorbesti degaba poate oricine,n-are nici un argument,nici o fapta palpabila cu care sa se laude,comaparativ cu actuala putere,asa ca........!
5.1  RE: ............. trimis de
(31 ian 2012, 22:45:21
PDL sigur a aranjat sa vina frigul ...
5.2  RE: ............. trimis de
(31 ian 2012, 23:12:10
Sunt convinsa.Au puteri paranormale:))!
6.   .... trimis de
(31 ian 2012, 18:35:01
și rogute că are el soluția pentru țara asta.
7.   Vremea de afara nu are legatura cu politica trimis de
(31 ian 2012, 21:40:01
Sa-i spuna cineva dmnului Nechifor ca vremea de afara nu are legatura cu PDL sau Flutur. Unde sunt solutiile PSD?
8.   ........................ trimis de
(31 ian 2012, 23:22:55
Buhuhuu,buhuu,buhuuu,maine Pdl-ul va face in asa fel incat va fi canicula:)),el e de vina:))!Sa vedem Nechifore cum o sa faci fatza situatiei,te rugam sa iei masuri sa protejezi oamenii daca tot tii atat demult la ei,vreau sa fii pregatit ,da:))?Pana si vremea tine cu Pdl-ul,e tot portocaliu:D!
9.   Latrai politici... trimis de
( 3 feb 2012, 18:45:55
COROAMA, DELYKA, LOCCA, BUBUUTZU, TAREINCLANTA, COSOVANUANDREI, CETATEANONEST, PALIE, COROAMA - ce functie ai tu sau voi, acesti latrai pro-basescieni, pro-rosu-spalacit (pro-portocaliu pentru cei care nu inteleg aluzia)? citesc comentarii de ale voastre de saptamani intregi... fiecare aveti cate 3-4 / articol... si sariti ca arsi cand ataca cineva... Mama voastra e cumva ungur?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei