Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2012 - Anul XVII, nr. 24 (4929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Nechifor: Populaţia are aşteptări foarte mari de la USL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că USL poate asigura o viitoare guvernare stabilă şi cu susţinere din partea populaţiei, în condiţiile în care potrivit ultimelor sondaje de opinie are mai mult de jumătate din opţiunile de vot ale românilor.
Nechifor a arătat că recent au fost publicate rezultatele a două sondaje de opinie realizate de CSCI şi IMAS, în ambele studii USL având peste 50% din intenţiile de vot ale alegătorilor din România. El a arătat că în sondajul CSCI, USL are 59% din intenţiile de vot, pe locul doi aflându-se PD-L, cu 11%, urmat de PP-DD – 10%, UDMR – 6% şi PRM – 4%. Liderul PSD Suceava a spus că în ultimul sondaj realizat de IMAS, Uniunea Social Liberală are aproape 54% din intenţiile de vot ale românilor, iar pe următoarele locuri s-au clasat PD-L, cu 15%, PP-DD - 13%, PRM – 6%, UDMR – 5% şi UNPR - 1%.
„Cred că e limpede pentru toţi românii şi pentru toţi sucevenii există o opţiune clară pentru o formaţiune politică, USL, ca alternativă la guvernare”, a spus Cătălin Nechifor.
El a arătat că PSD şi PNL sunt singurele formaţiuni politice care vor putea să asigure o guvernare stabilă. „Tot aud pe la pedelişti că USL nu va funcţiona şi că nu va reuşi să pună pe picioare o guvernare. Dacă nu o să reuşim noi, două partide serioase, importante, care în trecut au guvernat foarte bine România şi care au lăsat creştere economică, atunci cine o să reuşească?  Un PD-L cu 10% şi un PP-DD cu 10%? Asta ar însemna doar 20%”, a arătat Nechifor.
El a mai arătat că la viitoarele alegeri românii vor avea de ales între USL, adică „o variantă clară de guvernare”, sau o a doua variantă, respectiv o alianţă conjuncturală formată din şase sau şapte partide, „piticii Albei ca Zăpada”, respectiv PD-L, PP-DD, UDMR, UNPR, PNG, PRM şi celelalte formaţiuni politice.
„Este foarte greu să faci în România o guvernare stabilă, coerentă, care să producă rezultate, atunci când discuţi la masă cu foarte mulţi parteneri. Ne aducem aminte de cazul 1996 – 2000, când a funcţionat CDR, formată din PNŢCD, PD şi multe alte partide. În acea alianţă existau aceleaşi personaje ca şi acum, Traian Băsescu, Radu Berceanu, Videanu. Şi ştim foarte bine cum s-a închis ca guvernare pentru România”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: Populaţia are aşteptări foarte mari de la USL.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor: Populaţia are aşteptări foarte mari de la USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL=PCR=Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 11:16:26
Populatia asteapta ca USL sa mai stea inca patru ani in opozitie, ca in afara de gargara ieftina si manipulare bolsevica nu este in stare sa ofere populatiei. De aceea domnule nechifor daca aveti noroc sa castigati primaria la Dorna sa aveti ce raporta la Bucuresti poate veti prinde macar la redistribuire un post de parlamentar.
1.1  RE: USL=PCR=Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 22:50:45
Auzi la nechifor: „noi, doua partide serioase”. Halal partide serioase de INTERLOPI, TRASEISTI RATAȚI și CUMETRII DISLEXICI ADUNATI LA APELUL DE SEARĂ:
1.2  RE: USL=PCR=Mizerie trimis de
(31 ian 2012, 23:17:01
Care populatie? Cei cu carnet galben si rosu? Populatia ar trebui sa fie satula de cei 18 ani de PSD din Suceava
2.   Ozn trimis de
(31 ian 2012, 12:31:51
Atzi mai fost la guvernare si nu atzi convins...nici o perspectiva...numai vorbe
2.1  RE: Ozn trimis de
(31 ian 2012, 22:54:37
Eu am asteptari mai mari de la IEPURASUL DE PASTE și de la MOȘ CRĂCIUN decât de la USL.
3.   ......... trimis de
(31 ian 2012, 12:32:32
Cum sa sustina stabilitatea atunci cand ei provoaca haos prin protestele politizate?!:))Ar putea sa fie mai civilizati!
4.   :))))))) trimis de
(31 ian 2012, 13:51:10
:)))))) care populatie? voi n-ati locuit in suceava? voi credeti ca oamenii au uitat ca marza n-a facut NIMIC pentru Suceava
5.   CONFIRMARE trimis de
(31 ian 2012, 14:02:35
CORECT,DOM NECHIFOR,INSA POPULATIA ASTEAPTA SI O ,,CURATENIE GENERALA'' IN PARTIDE INCEPAND CU ESALONUL 2 SI PANA LA ESALONUL 5 -PROBABIL,SAU CATE OR FI.
NUMAI ASA VETI AVEA SI VOTANTI SI ,,MITINGARI'' LA O NEVOIE.INTELEGEM CA VRETI ,,DEBARCAREA'' ACTUALILOR,CEEA CE DORESC MULTI,INSA DUPA CUM ATI VAZUT SI LA C--LUNG,PE PLAN LOCAL NU AVEM PTR CINE IESI,SA LE FACEM ,,PARTIE'',DACA DVS. NU-I CUNOASTETI INCA,NOI II STIM DEMULT,ATAT PE EI CAT SI ,,PACATELE TRECUTULUI'',A ACESTORA.ABIA ASTEPTAM SA FUNCTIONEZE LEGEA,LA PARAMETRI NORMALI.
MAI GANDITI-VA,MAI AVETI TIMP.
,SUCCESURI''!
6.   RECOMANDARE trimis de
(31 ian 2012, 14:20:29
DACA pcr C-LUNG INTENTIONEAZA VREUN MITING, LE RECOMAND O ,,MEGA-TOVARASA'' CARE POATE SA CARE O PANCARTA DE CEL PUTIN 10M.P.,CU MUTRELE INTREGULUI C.C. AL P.C.R.,DE LA INFIINTAREA ACESTUIA SI PANA IN PREZENT.
ASTEPTAM DATA SI LOCUL DESFASURARII PTR A PUTEA FACE RECOMANDAREA.
7.   Habar n-ai tu... trimis de
(31 ian 2012, 15:17:48
d-le ospătar de zamca cum stă situaţia în realitate! dacă e să vorbim de sondaje, atunci când un partid spune că are o cifră, în realitate are jumătate. iar referitor la aşteptările din partea usl nu prea mai am să apuc surprize. adică o să dispăreţi uşor, uşor la groapa de gunoi a istoriei fiindcă nu v-aţi reformat la timp. aţi "vopsit gardul" puţin cu doi, trei lideri mai tineri care stau şi-o sug sub poala ştii tu cui!
8.   ................... trimis de
(31 ian 2012, 18:40:14
Populatia are asteptari ca toata clasa politica sa plece atat timp cat nu e capabila sa aduca nimic bun celor care ii voteaza,nu stiu daca vor mai vota ceva;iar Usl-ul nu e capabil sa aduca nimic bun,poate Vlad Tepes!
9.   Sucevenii s-au lamurit cu PSD trimis de
(31 ian 2012, 21:49:05
Nu cred ca sucevenii sau romanii in general isi pun mari sperante in clasa politica si cu atat mai putin in partidele care au fost la putere si nu au facut nimic, ba mai mult au si fugit in momentul in care s-au luat masurile dure din 2009. PSD se uita la alt film!
10.   .......... trimis de
(31 ian 2012, 23:25:59
De unde pana unde are asteptari de la Usl nu stiu:))!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei