Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Opinie

Nechifor: „Ar fi păcat ca această revoluţie paşnică să fie confiscată de huligani”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că social-democraţii şi liberalii sunt solidari cu românii care protestează paşnic în stradă împotriva modificării Legii Sănătăţii.
Nechifor a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că manifestările huliganice de la protestul din Bucureşti au făcut ca scopul iniţial al acestor proteste pentru apărarea actualei Legi a Sănătăţii să înceapă să fie diluat.
„Regret, la modul foarte sincer, faptul că mai ales noaptea, în Bucureşti se petrec fapte antisociale. Se ajunge într-o situaţie în care grupuri huliganice încearcă într-un fel sau altul să deturneze sensul unei revoluţii paşnice. Şi vreau să fac un apel prin această cale tuturor celor care protestează: noi milităm în continuare pentru proteste paşnice şi suntem solidari cu cei care sunt în stradă”, a spus liderul social-democraţilor suceveni.
El a arătat că în situaţia în care şi în Suceava vor exista acţiuni de protest, atât el, cât şi social-democraţii suceveni vor face tot posibilul ca acestea să fie paşnice. Cătălin Nechifor a subliniat că USL se solidarizează cu cei care protestează paşnic, inclusiv public, adăugând că „ar fi păcat ca această revoluţie paşnică să fie confiscată de huligani”.
Pe de altă parte, preşedintele PSD Suceava a declarat că noua Lege a Sănătăţii a fost fabricată în mai mult de un an în „laboratoarele de la Cotroceni”, iar în tot acest timp au fost făcute investiţii de milioane de euro în mai multe spitale din ţară, în special din municipiile reşedinţă de judeţ.
„În 2011 ei au pregătit de fapt terenul tocmai pentru această lege pe care o ştiau din subteranele Cotroceniului. Asta în ideea că statul român face investiţii pe bani publici sau împrumutaţi, după care le vor vinde pe un preţ de doi lei la firme private sau le vor da cu titlu gratuit unor fundaţii”, a subliniat Nechifor. El a adăugat că acest lucru demonstrează că democrat-liberalii au avut un plan de guvernare pentru clientela PD-L şi nu pentru populaţie.

 

Milici: „La 48 de ore după ce vom prelua puterea vom suspenda această Lege a Sănătăţii”

La rândul său, vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat că USL nu va accepta sub nici o formă adoptarea noii Legi a Sănătăţii. Milici a arătat că în situaţia în care PD-L va încerca „prin tot felul de tertipuri parlamentare” să aprobe această lege, USL va suspenda aplicarea ei imediat ce va ajunge la guvernare.
„Românii trebuie să ştie că USL, la 48 de ore după ce va prelua puterea, va suspenda această Lege a Sănătăţii. Nu o vom pune în aplicare şi vom elabora un act normativ în urma unei dezbateri şi a unei consultări serioase cu toţi factorii responsabili din România implicaţi în această problemă”, a arătat Ovidiu Milici.
El a mai adăugat că in situaţia în care Guvernul îşi va asuma răspunderea pe noua Lege a Sănătăţii, USL va depune o moţiune de cenzură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Ar fi păcat ca această revoluţie paşnică să fie confiscată de huligani”.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor: „Ar fi păcat ca această revoluţie paşnică să fie confiscată de huligani”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei