Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 dec 2011 - Anul XVI, nr. 290 (4888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

PSD-iştii din municipiul Suceava îşi vor alege sâmbătă noua conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii Organizaţiei Municipale Suceava a PSD îşi vor alege la sfârşitul acestei săptămâni o nouă conducere. Alegerile pentru stabilirea unui nou preşedinte al PSD Suceava vor avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2011, la ora 11:00, în sala mare a Casei de Cultură. La Adunarea Generală a Organizaţiei Municipale a PSD Suceava este aşteptat să participe liderul social-democraţilor, Victor Ponta, precum şi alţi reprezentanţi din conducerea centrală a PSD.

Până în momentul de faţă, pentru funcţia de preşedinte al social-democraţilor din municipiul Suceava a fost depusă o singură candidatură, cea a preşedintelui executiv al PSD Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu. Cu toate acestea, candidaturile pentru această funcţie mai pot fi depuse până sâmbătă, la ora 10:00.

În cadrul alegerilor de sâmbătă vor mai fi desemnaţi şi membrii Biroului Organizaţiei Municipale şi ai Comitetului Executiv.

De precizat că potrivit noilor prevederi ale statutului PSD, conducerea organizaţiei municipale va fi aleasă de toţi membrii acesteia, renunţându-se la votul prin reprezentanţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, în cadrul Adunării Generale a Organizaţiei Municipale a PSD Suceava vor avea loc dezbateri pe două teme principale, respectiv „Prezentarea Raportului şi a Programului de Activităţi pentru anul 2012” şi „Alegeri pentru structurile de conducere a Organizaţiei Municipale PSD Suceava”.

Milici a mai precizat că, „de asemenea, vor fi luate în dezbatere chestiuni de ordin organizatoric şi de strategie electorală, pentru că ne aşteaptă un an electoral deosebit de dificil, iar Organizaţia Municipală PSD Suceava trebuie să fie pregătită pentru câştigarea alegerilor. La acest eveniment vor participa şi lideri marcanţi ai PSD de la nivel naţional şi ne propunem ca alături de colegii din USL Suceava să aducem schimbarea în plan politic pe care sucevenii şi românii o aşteaptă”.

Postul de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD a rămas vacant din luna februarie 2011, când Virginel Iordache a renunţat la această funcţie pentru a evita conflictul de interese după alegerea lui în postul de director al Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”. După demisia lui Iordache, interimatul la conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a PSD a fost asigurat de Ovidiu Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii din municipiul Suceava îşi vor alege sâmbătă noua conducere.
 Vizualizări articol: 1056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD-iştii din municipiul Suceava îşi vor alege sâmbătă noua conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar si la USL, la virf, trebuie oameni noi! trimis de
( 8 dec 2011, 15:40:12
Vremuri noi, oameni noi la PSD!
1.1  RE: Chiar si la USL, la virf, trebuie oameni noi! trimis de
( 8 dec 2011, 15:46:44
mai bine zis la vremuri noi, tot noi. ma intreb de ce nu candideaza nimeni impotriva lui Dontu?..... findca e prieten bun cu nechifor sau ce? vine ponta la suceava sambata sa-si sustina prietenul din tinerete..... ha ha ha ce ma distrez ......... !!!! sefu' daca ai sa conduci organizatia aia a ta cum ai condus-o si pana acuma slabe sanse la alegeri ..... " tu schimba primarul, eu schimb orasul!"...... sa zona industustriala a sucevei.....alta gluma proasta ....... ia hai sa vedem cine o sa fie in structura de conducere la organizatia municipala ..... dontu presedinte si in rest aceeasi oameni care erau si in timpul lui marza si a lui iordache .......x,y,z........ ce glume proste stiti sa faceti!
1.2  RE: Chiar si la USL, la virf, trebuie oameni noi! trimis de
( 8 dec 2011, 16:18:34
Acelasi Dontu care a luat la primarie sub 10% din voturi? Si cam care ar fi obiectivul care vi-l propuneti la alegeri? Castigarea macar a voturilor membrilor Biroului Organizatiei Municipale? Trebuie sa fiti pregatiti, e adevarat, sa nu va ia castigarea alegerilor pe nepregatite.
2.   Comentariu trimis de
( 8 dec 2011, 15:49:30
eu zic totusi ca daca nu vine ponta sa te sustina candidezi singur si iesi pe locul doi. Pe buletinul de vot ce o sa scrie ..... doriti ca dontu sa fie presedintele organizatiei municipale PSD suceava? raspuns cu da sau nu ...... si daca o sa fie majoritar nu ce faci ........? ai sa fii interimar in continuare sau ii mai pui sa voteze de cate ori consideri ca e nevoie pana ai sa iesi presedinte?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei