Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2011 - Anul XVI, nr. 288 (4886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Milici face apel la influenţa pe care Flutur o are în PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a făcut un apel la prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur să-şi folosească influenţa pe care o are în partid pentru a convinge conducerea Guvernului României să renunţe la intenţia de a-i impozita pe micii producători de material lemnos, legume, fructe, flori şi cereale. Milici a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că printr-o astfel de decizie micii producători din România ar ajunge în situaţia de a-şi închide afacerile. Mai mult, el a arătat că impozitarea acestor producători ar afecta în mod special economia judeţului Suceava. „Asta deoarece judeţul Suceava are încă un potenţial forestier foarte mare şi dacă mai sunt unităţi de producţie în acest judeţ, atunci vorbim de micii întreprinzători care mai au un banzic, un gater, câte un atelier de mobilă, câteva sere sau centre de colectare a fructelor. Practic, acestor mici întreprinzători din judeţul Suceava li s-ar da o lovitură fatală”, a subliniat Ovidiu Milici.

El a mai adăugat că în strategia de dezvoltare a judeţului Suceava, susţinută de Gheorghe Flutur, se precizează în mod clar că micii întreprinzători vor fi sprijiniţi pentru a-şi dezvolta activitatea, reprezentând „un potenţial de creştere economică a judeţului”. „Nu se poate ca după o şedinţă de Consiliu Judeţean să primesc o strategie de dezvoltare a judeţului în care domnul Flutur îşi propune ca până în anul 2020 să ia măsuri de stimulare a micilor întreprinzători, iar pe de altă parte, colegii domniei sale de la Bucureşti să-i dea în cap cu această strategie”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

Ovidiu Milici a spus că una dintre măsurile pe care USL intenţionează să le ia pentru sprijinirea micilor producători este reducerea cotei TVA pentru producţia de cereale, pâine, carne şi legume proaspete. „Intenţia noastră este ca pentru aceşti producători echivalentul a 9% din TVA să fie virat bugetului de stat, iar producătorului să-i fie restituit restul de 15%. O considerăm o măsură justă care poate să susţină aceşti oameni. Mai mult vom sprijini şi înfiinţarea serelor, şi a centrelor de colectare a legumelor şi fructelor”, a explicat Milici. Vicepreşedintele PSD Suceava a mai arătat că alte măsuri propuse de USL vizează încurajarea înfiinţării unor micro-fabrici locale, pentru procesarea produselor pe care le vor oferi micii producători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici face apel la influenţa pe care Flutur o are în PD-L.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Milici face apel la influenţa pe care Flutur o are în PD-L4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vrajeala trimis de
( 6 dec 2011, 12:14:40
alta hahalera.aceasi vrajeala ieftina.zgarii sticla panaramo!
te roade ca nu esti bagat in seama si te bagi ca tanga ruseasca-n cizme.hai sictir.
Am zis !
hahahah..
1.1  RE: Vrajeala trimis de
( 6 dec 2011, 15:24:34
Nevoia il face sa fie asa. INTERESEAZA-TE un pic de el
2.   ..efectul incalzirii zabalei trimis de
(19 dec 2011, 17:59:26
Ca sa vezi ce ce importanta isi aroga domnu' Ovidiu ...
"Nu se poate ca după o şedinţă de Consiliu Judeţean să primesc o strategie de dezvoltare a judeţului în care domnul Flutur (...) Intenţia noastră este ca pentru aceşti producători (...)Mai mult vom sprijini (....)"
..fac pe aceasta cale un apel calduros forurilor conducatoare ale partidului social democrat daca mai vrea sa castige voturi , sa-i mai taie avantul acestui sofer speranta a pepinierei psd care se baga in seama cu orice prilej, cum altfel ar spune VALLI "ca un ciorap rupt intre degetele nespalate dintr-o cizma imputita de cauciuc ".
Ba nene vicepresedinte las-o moale cu duritatile tale, ala de care te scarpini mereu , nu o fi el dintre cei mai curati dar are ceva lasat in urma ... si nu mai ghiorlai judecati de valoare ca de lingai oportunisti lumea s-a cam saturat.
Cred ca pentru capacitatile si puterea ta de convingere cel mai bine ar fi sa incepi campania ta electorala .. asa de unu singur , mai din timp ... pentru presedentia romaniei ... ca esti destept de puti ... nu de alta dar de ce sa piarda poporul inca o sansa , baga-te frate in fata , ca romanul cum e prost o singura zi la patru ani (atunci cand voteaza), poti reusi.. ca ai pornit de jos din dacia senatorului Dumitrescu si uite democratia unde te-a cocotat daca masele e prosti.
Nu te lasa frate ca te sustinem.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei