Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 dec 2011 - Anul XVI, nr. 284 (4882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doritori

Înghesuială mare pe lista de posibili candidaţi ai PNL la Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul membrilor PNL care ar dori să candideze pentru funcţia de primar al Sucevei la alegerile de anul viitor este din ce în ce mai mare. Cel puţin aşa susţine preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, care a precizat că în momentul de faţă sunt şase posibili candidaţi pentru şefia primăriei municipiului reşedinţă de judeţ. Pe lângă Alexandru Băişanu, pe lista celor care şi-au manifestat disponibilitatea de a candida pentru Primăria Suceava se mai află fostul deputat Mihai Sandu Capră, fostul prefect Ovidiu Doroftei, omul de afaceri Ilie Niţă, consilierul judeţean Brînduşel Nichitean şi avocatul sucevean Marius Cătălin Pintea.

Liderul PNL Suceava a spus că desemnarea candidatului se va face după organizarea unui nou sondaj de opinie, în care el nu va fi inclus. „Nu voi intra în acest sondaj de opinie pentru că le-aş minimaliza lor şansele. Oricum, alegerea candidatului se va face în baza competenţelor şi a simpatiei pe care o vor regăsi în rândul populaţiei Sucevei”, a declarat preşedintele PNL Suceava.

 

Băişanu va candida la Primăria Suceava dacă alegerile de anul viitor nu vor fi comasate

Alexandru Băişanu a mai declarat că este decis să candideze pentru funcţia de primar al Sucevei în situaţia în care alegerile locale de anul viitor nu se vor desfăşura concomitent cu alegerile parlamentare. „Dacă alegerile se vor suprapune, atunci rămâne să evaluăm situaţia. Oricum, acum avem numai zvonuri, probleme false şi nici o certitudine legată de legislaţia electorală şi ce se va întâmpla anul viitor în privinţa alegerilor. Când vom avea o legislaţie clară vom stabili o strategie clară şi cu ce persoane vom aborda alegeri”, a precizat liderul liberalilor suceveni.

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a adăugat că, deşi democrat-liberalii susţin că prin comasarea alegerilor se vor face economii la bugetul de stat, în realitate cheltuielile vor fi aceleaşi. El a explicat că în situaţia comasării alegerilor locale cu cele parlamentare trebuie să existe două Birouri Electorale Judeţene, câte două secţii de votare pentru fiecare tip de alegeri, precum şi mai multe cabine, urne şi ştampile de vot.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înghesuială mare pe lista de posibili candidaţi ai PNL la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Înghesuială mare pe lista de posibili candidaţi ai PNL la Primăria Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sugestie pt aia care arunca fisele de adeziune trimis de
( 1 dec 2011, 11:40:42
sa candideze toti 6happy, cred ca un nume foarte comercial ar fi "capra". un al 2-lea posibil candidat ar putea fi nita, ala care nici nu stie sa lege 2 cuvinte. de fapt sunt de ajuns astia doi ca sa poata face pnl-ul de rusine si asa in fruntea peneleului este un broscoi istoric care trece pe langa istorie si se pretinde fiu de profesori(de fapt o invatatoare si suplinitor fabricat la locul de munca).
2.   Pe cine pacalesti Baisanuleeee?? trimis de
( 1 dec 2011, 12:27:20
Auzi la el "un sondaj de opinie in care el nu va fi inclus, deoarece le-ar minimaliza sansele"laughing)) Toti sunteti incredibili de incompetenti, si toti 6 la un loc, nu cred ca adunati 10%. Toti stim ca vrei sa prinzi un post cald la Bucuresti de senator sau deputat, nu te mai kkka pe tine ca vrei primar, cand stii si tu bine ca nu ajungi nici macar la 10%
2.1  RE: Pe cine pacalesti Baisanuleeee?? trimis de
( 1 dec 2011, 17:29:12
Au stat in birlog in hibernare. Uitati ca s-au trezit si le e foame de functii… Se simte mirosul hoitului
De ce oare PSDL a tacut si tace!? De ce nu ia atitudine? De ce se multumesc sa ,,latre” doar in pustiu!?
3.   RECOMANDARE trimis de
( 1 dec 2011, 14:15:24
SCAPATI DE CIOKMUYNISTII INFILTRATI IN ACEST PARTID ISTORIC ,CE TREABA ARE ,DE EXEMPLU,UN FOST SLUGOI,PCR-SECU-KGB,CU DOCTRINA LIBERALA???
IDOBITOCIREA STE-GHE,INTRA IN COLIZIUNE CU LIBERALISMUL,DE ACEEA AVETI SI VOTURILE PE CARE LE MERITATI DE FAPT!
DESTEAPTA-TE ROMANE,NU-I CLAR INCA???
4.   PdROST ! trimis de
( 3 dec 2011, 07:42:51
PNL DISTRUS !!! OAMENI DISTRUSI !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei