Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2011 - Anul XVI, nr. 278 (4876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: Scandalul din PSD este începutul sfârşitului pentru USL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, în cursul zilei de ieri, că scandalul din PSD creat în urma excluderii preşedintelui Senatului României, Mircea Geoană, nu reprezintă altceva decât „începutul sfârşitului pentru USL”. Flutur a spus că democrat-liberalii nu sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în PSD, însă din punctul său de vedere „acest buboi trebuia să crape odată în PSD”.

El a precizat că, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD în urma căreia preşedintele Senatului a fost exclus din PSD, s-a văzut clar o separare de tabere în rândul social-democraţilor.

Flutur a declarat: „Am văzut o separare a apelor între <tânărul> Ion Iliescu, Adrian Năstase, alături de Victor Ponta pe de o parte, şi Mircea Geoană pe cealaltă parte. Este clar că avem de a face cu o luptă pentru putere în interiorul PSD. O luptă pentru ceea ce doresc ei să facă în continuare. Însă după părerea mea această luptă din PSD este doar începutul sfârşitului pentru această Uniune Socialistă, prea devreme făcută”.

El a mai adăugat că după şedinţa PSD în care s-a decis excluderea lui Mircea Geoană s-a văzut şi cine este liderul social-democraţilor, în persoana lui Ion Iliescu. „Am văzut ieri, când au ieşit din şedinţă, că televiziunile i-au dat cuvântul domnului Ion Iliescu. Practic, Victor Ponta a rămas purtătorul de cuvânt al lui Ion Iliescu”, este de părere prim-vicepreşedintele PD-L.

Flutur a mai arătat că, prin excluderea lui Mircea Geoană din PSD, actualul lider al social-democraţilor, Victor Ponta, nu a reuşit să demonstreze că partidul pe care îl conduce s-a desprins de trecut. „Nici nu ne aşteptam să se desprindă de trecut. Problema este că vor exporta criza din PSD în USL”, a mai spus prim-vicepreşedintele PD-L.

 

Flutur crede că Victor Ponta dă dovadă de naivitate pentru că vrea să-l suspende pe Traian Băsescu

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a mai precizat că liderul PSD, Victor Ponta, dă dovadă de naivitate prin încercarea de a-l suspenda din funcţie pe preşedintele României, Traian Băsescu. Flutur a spus că îl surprinde faptul că această iniţiativă a lui Victor Ponta este susţinută chiar de către fostul şef al statului Ion Iliescu.

Gheorghe Flutur a declarat: „Aţi văzut că fără să gândească, ei se gândesc la suspendarea preşedintelui. Ăsta este visul lor. Populaţia nu i-a ajutat nici în 2004, şi nici în 2009 să ajungă la putere. Şi atunci se gândesc ei că ar vrea să ajungă la putere în acest moment, suspendându-l pe Traian Băsescu. E o naivitate de care dă dovadă Victor Ponta, dar mă surprinde că şi discipolul său Ion Iliescu gândeşte la fel. Deci sunt o apă şi un pământ. Şi generaţia lui Ion Iliescu şi generaţia lui Ponta din PSD”.  

El a mai precizat că PD-L şi coaliţia de guvernământ are soluţii pentru preşedinţia Senatului, după ce Mircea Geoană a pierdut această funcţie. „Deocamdată nu vrem să acţionăm pe furtună. Se vehiculează foarte multe nume, dar toate la timpul lor. Noi acum trebuie să trecem bugetul de stat, astfel încât România să aibă buget începând cu luna ianuarie 2012”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Scandalul din PSD este începutul sfârşitului pentru USL.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Scandalul din PSD este începutul sfârşitului pentru USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nene trimis de
(24 nov 2011, 17:59:28
vezi-ti de mormantarea PDL-ului tau de 10 % si nu mai canta prohodul castgatorilor cu 60%

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei