Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2011 - Anul XVI, nr. 264 (4862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

PSD-iştii suceveni caută candidaţi de primar pentru toate localităţile din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat în cursul zilei de ieri că PSD caută candidaţi pentru funcţiile de primar în toate localităţile judeţului, cu excepţia municipiului reşedinţă de judeţ. Nechifor a spus că, potrivit protocolului dintre PNL şi PSD, în cadrul Uniunii Social Liberale (USL), social-democraţii vor da candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, prin persoana sa, urmând ca liberalii să stabilească „cât mai curând” candidatul pentru Primăria Suceava.

Nechifor a spus că „ în rest, în celelalte localităţi, comune, oraşe sau municipii, noi, cei din PSD, încercăm să ne găsim cea mai bună variantă pentru a ocupa fotoliul de primar. Şi sunt convins că şi colegii din PNL au acelaşi gând”.

El a arătat că, potrivit protocolului USL, cei mai bine plasaţi în sondaje dintre posibilii candidaţi ai PSD, PNL sau PC vor fi susţinuţi pentru a candida pentru funcţiile de primar. Cătălin Nechifor a mai declarat că „aceşti candidaţi vor fi susţinuţi de USL pentru a câştiga alegerile şi pentru a trimite primarii PD-L şi structura politică a PD-L în concediu politic pentru mandatul următor. Şi am încredere că în această perioadă vom putea găsi acele persoane, iar sucevenii vor putea să-şi aleagă o persoană capabilă pe care ne dorim să o dăm noi, USL, fie că este vorba despre PSD, PNL sau PC”.

 

Nechifor: PD-L încearcă să ne ţină pe noi, electoratul şi partidele de opoziţie, într-o stare de incertitudine

Pe de altă parte, preşedintele PSD Suceava a precizat că social-democraţii se pregătesc pentru alegerile locale de anul viitor, indiferent de data la care acestea vor fi organizate. Nechifor susţine că prin amânarea anunţării datei la care vor avea loc viitoarele alegeri, PD-L încearcă să păcălească atât electoratul din România, cât şi partidele din opoziţie.

„PD-L este în momentul de faţă într-o situaţie limită”, a precizat Nechifor, care a subliniat că „scopul lor este unul simplu. Încearcă să ne ţină pe noi, electoratul şi partidele din opoziţie, într-o stare de incertitudine, de frământare şi ar dori foarte mult ca noi să ne gândim ce o să facem dacă, ce o să facem când, cum o să facem. Şi atunci ceea ce vreau să le transmit colegilor din PSD, dar şi celor din PNL, este ca în această perioadă de toamnă spre iarnă să ne organizăm atât de bine încât practic să nu mai conteze cum vor, când vor şi ce vor PD-L-iştii referitor la alegerile locale”.

Liderul PSD Suceava a mai precizat că este aproape convins că alegerile locale de anul viitor vor avea loc la termen, în luna iunie 2012. El a mai precizat că până pe data de 1 ianuarie 2012, PSD Suceava va avea pregătite toate structurile organizatorice necesare pentru a intra în alegerile locale de anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii suceveni caută candidaţi de primar pentru toate localităţile din judeţ.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD-iştii suceveni caută candidaţi de primar pentru toate localităţile din judeţ1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pp-dd trimis de
( 8 nov 2011, 13:17:50
La Radauti ati propus un candidat care nu va depasi 12% ,aveti mari sanse sa castigati in 2016.
2.   Se caută candidati trimis de
( 9 nov 2011, 09:36:20
după cum decurg lucrurile la org. judeteană psd suceava, acestia vor găsi candidați după ce ceilalti vor lua spuma. Domnule Nechifor căutați cât mai urgent oameni cu aderență la public, însă să nu-i mințiți cum a făcut baronul de CȘVANA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei