Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 oct 2011 - Anul XVI, nr. 255 (4853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Băişanu: Banii cheltuiţi pentru promovarea judeţului nu se văd în creşterea numărului de turişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că fondurile cheltuite în ultimii ani pentru promovarea judeţului nu au avut ca rezultat creşterea numărului de turişti. Băişanu a spus că, potrivit datelor statistice, în luna iulie a acestui an Suceava s-a clasat doar pe locul zece în topul judeţelor în funcţie de numărul de turişti.

„În acest top, judeţul Suceava figurează ca fiind abia pe locul zece, fiind devansat chiar şi de judeţe ca Mureş, Vâlcea sau Bihor, judeţe cu un potenţial turistic mult inferior judeţului Suceava, dar care, aparent, beneficiază de un management mult mai performant la nivel judeţean, dar şi de o atractivitate sporită în rândul turiştilor”, a spus Băişanu.

El a adăugat că administraţia judeţeană nu ar trebui să fie agenţia de turism a judeţului. În opinia liderului liberalilor suceveni, Consiliul Judeţean ar trebui să aibă ca preocupare, în primul rând, gestionarea corectă şi utilă a banilor publici, în vederea atragerii de investitori şi crearea de noi locuri de muncă.

„În loc să fie agenţia de turism a judeţului, Consiliul Judeţean ar trebui să fie un soi de agenţie care să administreze infrastructura şi patrimoniul judeţului, în folosul cetăţenilor”, consideră Alexandru Băişanu.

El a mai spus că, din punctul său de vedere, suma de şapte milioane de euro cheltuită pentru promovarea turismului din judeţul Suceava a fost prea mare, mai ales dacă se ia în considerare numărul de turişti care vizitează judeţul. Preşedintele PNL Suceava a arătat că cele şapte milioane de lei ar fi putut fi folosite pentru construcţia a zece hoteluri cu 50 de camere fiecare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: Banii cheltuiţi pentru promovarea judeţului nu se văd în creşterea numărului de turişti.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu: Banii cheltuiţi pentru promovarea judeţului nu se văd în creşterea numărului de turişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Judetul Mures? trimis de
(28 oct 2011, 15:19:22
Domnu' Băișanu:

1. În județul Mureș se află orașul Sighișoara, care atrage un număr de turiști mai mare decât orice alt oraș din țară (poate cu excepția Sibiului, și fără să socotim Bucureștiul, care e destinație de afaceri, destinație obligatorie de tranzit, este orice numai oraș turistic nu se poate spune că este, în halul în care arată).

2. Dacă acel clasament este făcut pe baza numărului de turiști declarați oficial de hoteluri și pensiuni... ha ha ha, îmi vine să râd... păi câte pensiuni din județ raportează corect și integral numărul de turiști? Aveți idee la cât se ridică turismul la negru?
2.   Bun afacerist trimis de
(28 oct 2011, 16:00:53
Domnu Baisanu daca mata faci zece hoteluri a cite 50 de camere cu 7 milioane de lei inseamna ca esti cel mai smecher constructor,dar poate ati fi vrut sa spuneti 1 hotel de 50 de camere ca s-a mai adaugat un zero dupa 1 e o exagerare.
Matematica e de vina!!!
3.   Mincinosul trimis de
(29 oct 2011, 11:08:51
un nenorocit care se da mare profesor universitar

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei