Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2011 - Anul XVI, nr. 249 (4847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Flutur invită opoziţia să nu mai fie cârcotaşă şi să dea mâna cu puterea pentru atragerea de investitori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut un apel la reprezentanţii opoziţiei sucevene, PNL şi PSD, să renunţe la „stilul cârcotaş” şi să dea mâna cu actuala putere pentru atragerea de investitori în judeţul Suceava. Afirmaţia lui Flutur a fost făcută după ce în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Suceava au existat o serie de contre între conducerea administraţiei judeţene şi consilierii social-democraţi. Flutur a spus că, deşi au fost puşi în faţa unor proiecte importante, cum este cel de modernizare a Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava, consilierii opoziţiei au avut unele lucruri de obiectat. „Am reuşit astăzi să punem în evidenţă adevărata faţă a opoziţiei din Suceava. Puşi în faţa faptului împlinit, atunci când vin proiecte consistente, nu mai spun nimic. Dar au stilul cârcotaş de a nu vedea lucrurile bune, care poate sunt invidiate de multe alte zone din ţară, şi de a căuta nod în papură la orice. Am trecut şi peste asta şi aştept opoziţia din Suceava să vină la construcţie. Şi fac un apel public, pentru că suntem trecători cu toţii, ca politicieni. Dar dacă vrem să ţinem la zona care ne-a propulsat în politică, trebuie să facem ceva, cu riscul de a călca propriile orgolii în picioare dacă este nevoie”, a declarat Flutur.

El i-a invitat pe reprezentanţii opoziţiei să dea mâna cu actuala conducere a Consiliului Judeţean pentru a atrage investitori în vederea creării de noi locuri de muncă.

„Asta este etapa în care eu socotesc că trebuie să intrăm în perioada următoare. Şi nu am să fiu niciodată de acord ca investitorii să se oprească la Timişoara sau la Bistriţa-Năsăud şi să nu vină la Suceava. De ce să nu vină? Drumuri bune avem, oameni harnici şi pregătiţi profesional avem, iar acum o să avem şi aeroport. Ne mai trebuie iniţiativă şi un pic de înţelepciune şi toleranţă între noi”, a mai precizat preşedintele CJ Suceava.

Făcând referire la posibile investiţii în judeţul Suceava, Gheorghe Flutur a declarat că un concern din Canada este interesat să investească în afaceri de turism în zona masivului Rarău.

Nu în ultimul rând, el a subliniat că îşi doreşte ca Bucovina să ajungă „o destinaţie turistică VIP”, în care turiştii să aibă oferte pe care nu le-ar putea găsi în altă zone din ţară.

„Asta înseamnă gastronomie perfectă şi sănătoasă, tradiţii, peisajul de aici, căldura oamenilor, satele tradiţionale, şi alte lucruri care pot fi prezentate de o manieră atractivă şi  civilizată care să aducă bani”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur invită opoziţia să nu mai fie cârcotaşă şi să dea mâna cu puterea pentru atragerea de investitori.
 Vizualizări articol: 429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur invită opoziţia să nu mai fie cârcotaşă şi să dea mâna cu puterea pentru atragerea de investitori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei