Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2011 - Anul XVI, nr. 243 (4841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Studenţii liberali din Universitatea Suceava anunţă declanşarea grevei japoneze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava înscrişi în Organizaţia de Tineret a PNL au anunţat că vor intra în grevă japoneză începând de săptămâna viitoare. Nicolae Năstasă, liderul Organizaţiei de Tineret a PNL Suceava, a precizat ieri că are şi acceptul celorlalţi colegi din universitate pentru declanşarea acestei acţiuni de protest, dar nu a uitat să facă un apel şi către profesorii din cadrul instituţiei pentru a se alătura grevei.

Motivul pentru care tinerii studenţi liberali vor să protesteze este legat de „retrogradarea” Universităţii „Ştefan cel Mare” de către actuala conducere a Ministerului Educaţiei.

„Majoritatea studenţilor suceveni nu-şi vor putea permite din punct de vedere financiar să termine ciclul universitar, masterat, doctorat în Iaşi, Bucureşti, Paris, Lisabona sau în orice altă universitate din ţară şi străinătate. Singura noastră opţiune pe care o considerăm cu adevărat validă este ca universitatea din Suceava să-şi continue activitatea meritorie de peste 50 ani. Prin acest act dorim să venim în sprijinul demersurilor rectorului Universităţii <Ştefan ce Mare> Suceava, domnul profesor Adrian Graur, şi suntem împotriva acţiunilor de decredibilizare a universităţii de către domnul ministru Funeriu”, a spus Năstasă.

Tinerii liberali din învăţământul superior sucevean au făcut un apel şi către deputata PD-L de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu, profesor al aceleiaşi universităţi şi membru în Comisia de Învăţământ a Camerei Deputaţilor, să ia atitudine oficială atât în plenul Parlamentului, cât şi în Comisia de Specialitate vizavi de catalogarea instituţiei sucevene în categoria a III-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii liberali din Universitatea Suceava anunţă declanşarea grevei japoneze.
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Studenţii liberali din Universitatea Suceava anunţă declanşarea grevei japoneze5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 oct 2011, 13:52:35
ce va mai behaiti atata ba graur ataca in instanta decizia ministerului,ba astia tineri penelisti daca a primit locu 3 inseamna ca merita ce atata nemultumire
1.1  RE: Comentariu trimis de
(14 oct 2011, 15:53:35
Ar trebuii ca instanta sa puna 10% din asa zisii absolventi sa dea teste de grfamatica. Analfabetii sunt promovati pe spaga la aceasta "univeristate" in proportie de peste 85%. Sa-i duca pe tolomaci sa sustina licentele la Bucuresti sau Timisoara si atunci o sa-si vada dracului lungul nasului. NUlitatile acuma fac si greva? Rasul lumii.
2.   Comentariu trimis de
(14 oct 2011, 14:44:07
Ieri am lasat un cometariu..dar cei de la MONITORUL l-au sters. In fine, ce am zis ieri zic si azi,GREVA JAPONEZA nu se alica oriunde ci numai in productie. Informati-va dragi studenti. Greva japoneza se manifesta prin faptul ca toti muncitorii port o banderola alba sau bandana alba(albul pt japonezi e ce e negrul pt restul lumii, adica doliu) si muncesc mai mult decat normal pana se creaza blocaje in productie, adica BOTTLE NECK.Din acest motiv doar cei din Japonia pot face astfel de greve.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei